njam

Recept za najbolju riblju čorbu: Vrhunski kuvari imaju jednu caku uz pomoć koje uvek ispadne S.A.V.R.Š.E.N.A.

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

....... ..

14-10-2023 23:22h
U ribiju čorbu ide sve navedeno sem ulja i riba se kuva u čorbi desetak minuta inače se raskuva može da stoji u vinu 4-5 sari pa tada može duže da se kuva a luk i ostalo se dinsta u vodi toliko o ovom receptu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: