podelila svoje tajne

Glumac je legao ispred automobila da je spreči da ga odnese ljubavniku: Olivija Vajld podelila recept o kom priča svet

0

Nakon što se svi pitaju kakva li je to salata zbog koje je očajni Džejson Sudeikis fizički sprečavao Oliviju Vajld da je odnese Hariju Stajlsu, glumica je razrešila sve dileme

foto: EPA/JASON SZENES
foto: EPA/JASON SZENES

Ljubav glumca Džejsona Sudeikisa i glumice i režiserke Olivije Vajld intrigira javnost od samog početka, kada se u novembru 2011. pročulo da su zajedno.
Par je od tada dobio dvoje dece, verio se, delovao idilično, a onda su sve šokirali rastavši se krajem 2020. godine. Ubrzo je otkriveno da je Olivija u vezi s britanskom muzičkom senzacijom i glumcem Harijem Stajlsom, a proteklih dana par se našao u centru ogromnog skandala.


Naime, bivša dadilja njihove dece ispričala je da je jednom prilikom Sudeikis legao ispred Olivijinog automobila kako bi je sprečio da ode da se vidi sa Stajlsom i odnese mu "svoj poseban dresing za salatu".

 

Par je ubrzo sve negirao i optužio dadilju da ne govori istinu, a među brojnim komentarima na društvenim mrežama jedan se izdvojio kao najčešći – kakva li je ta salata?!


Iako je situacija neprijatna, Olivija Vajld rešila je da nasmeje pratioce na Instagramu, pa je podelila recept za koji se priča da je baš taj kojim je želela da obraduje ljubavnika.

 

Olivija Vajld, Džejson Sudeikis
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia
  • Recept za dresing Olivije Vajld


Glumica je objavila fotografiju stranice romana Nore Efron "Gorušica" u kojoj se vidi recept za ukusan vinegret, koji može da se koristi i kao dresing za salatu i kao marinada.


Pomešajte dve kašike senfa s dvema kašikama dobrog crvenog vinskog sirćeta. Neprestano mutite viljuškom, pa postepeno dodajte šest kašika maslinovog ulja, dok ne dobijete vinegret koji je gust i kremast. Tako ćetenapraviti vrlo jak vinegret, savršen za selene salate kao što su rukola, potočarka i endivija – stoji u receptu.

 

 

makonda-tracker