SAVRŠEN IZGLED UZ MALO TRUDA

Jedite SVE svakog dana BEZ USTRUČAVANJA: Dijeta Nikol Kidman koja odgovara SVIMA

0

Glumica Nikol Kidman prepoznatljiva je po svom mladalačkom izgledu i vitkoj figuri, a sada nam je otkrila koja je njena tajna.

foto: Rich Fur/Getty images/Profimedia
foto: Rich Fur/Getty images/Profimedia

Nikol Kidman oduvek privlači pažnju, nikada nije krila da se brine o svom izgledu i da pazi na ishranu, a sada je podelila sa nama dijetu kojom je prezadovoljna, a učinak je očigledno dobar.


‒ Uopšte nisam striktna kada je reč o ishrani. Jedem sve, ali umereno. Trudim se da 80 odsto namirnica koje unosim budu zdrave... ponekad to padne na 70 odsto. Ali, mislim da je najvažnije da nađete ono što vama odgovara, a ja sam zaista puna energije - izjavila je glumica jednom prilikom.

 

Kako izgleda njena dijeta 80:20 i koja je njena tajna?


Ovo će vam, bez sumnje, postati omiljena dijeta. Pravilo je da 80 odsto dana provedete tako što ćete jesti isključivo zdravu hranu, voće i povrće, a u onih 20 odsto priuštite sebi sve što želite, počastite se omiljenim jelom, poslasticom i uzmite piće sa prijateljima. Bitan je balans, a po ovom receptu, svima je dozvoljeno da se preko dana prepuste namirnicama koje su im savetovali da izbegavaju. Ova dijeta vas ne lišava ničega.

 

1 / 6 Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The MEGA Agency/Profimedia

 

Nikol Kidman tvrdi da ovakav način ishrane njoj savršeno prija i donosi joj izgled kojim je prezadovoljna. Napravite svoj plan i podelite hranu u ovoj razmeri, ukoliko vam se dopada recept slavne glumice. 

 

 

makonda-tracker