REŠILA JE!

I ona mu je okrenula leđa: Još jedna ćerka Breda Pita rešila da se ODREKNE očevog prezimena

0

Šajlo je trebalo da se uskoro preseli kod svog oca, međutim, donela je novu odluku koja je sigurno povredila Bred Pita

Šajlo Džoli Pit se odrekla očevog prezimena na instagramu
Šajlo Džoli Pit se odrekla očevog prezimena na instagramufoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je prošlog meseca pisalo da Šajlo Džoli-Pit namerava da se preseli u vilu svog oca u Los Felizu u Kaliforniji čim napuni 18 godina, ne samo da se to nije dogodilo, već je Šajlo odbacila prezime svog oca.

 

Kako je prošlog meseca objavio The Sun, Šajlo Džoli-Pit će postati punoletna 27. maja i tada je trebalo da se preseli kod oca u njegovu vili u Los Felizu u Kaliforniji.

 

Ali umesto da se preseli, najstarija od biološke dece Anđeline Džoli i Breda Pita donela je odluku koja je sigurno povredila njenog oca.

 

Baš kao i njena starija sestra, koja se odrekla prezimena Pit i odlučila da kroz život ide samo kao Zahara Džoli, sudeći po njenom Instagram profilu, zatvorenom za javnost, i Šajlo je uradila isto - na instagramu je promenila ime u Ši Džoli, odbacivši drugo prezime Pit.

 

Instagram nalog Šajlo Džoli
Instagram nalog Šajlo Džolifoto: Printscreen/Instagram/sh1lohj

 

Sve ovo je veoma iznenađujuće jer je od razvoda Anđeline i Breda uvek isticano da od sve dece Šajlo ima najbliži odnos sa svojim slavnim ocem. Još u julu 2022., izvor je otkrio za Life & Stile da dvojac otac-ćerka ima „neraskidivu vezu“.

 

- Njih dvoje imaju zabavan i autentičan odnos pun ljubavi. Oni su skrojeni na isti način. Bred nikada ne vrši pritisak na Šajlo i podstiče je da sledi svoje snove. Sa tatom može da priča o svemu - otkrio je tada izvor.

 

 

 

Bonus video

 

 

 

makonda-tracker