Eterično, lepršavo, čarobno

Princeze sanjaju o ovakvoj haljini: Nikol Kidman ponovo pokazala zašto je holivudska KRALJICA CRVENOG TEPIHA

0

Australijska glumica predstavila je svoj novi film, a na losanđeleskoj premijeri se pojavila u jednom od najlepših izdanja otkad je znamo

foto: Rich Fur/Getty images/Profimedia
foto: Rich Fur/Getty images/Profimedia

Kada je reč o modnim izdanjima za crveni tepih, Nikol Kidman (54) je sama sebi najveća konkurencija — teško da ćete naći bolje odevenu ženu od nje, a ona svaki put mora svojski da se potrudi da ostane nezaboravna, očaravajuća, u korak s trendovima i ipak klasična... I uvek uspe u tome!


Australijska glumica se na premijeri filma "Biti Rikardos" u Los Anđelesu sinoć pojavila u još jednoj predivnoj haute couture toaleti iz kolekcije Armani Privé.

 

 

Ona je odabrala bajkovitu i romantičnu haljinu balskog kroja i pepeljaste nijanse čiji gornji deo čini pripijen korset koji se od struka širi i pada u bogatim slojevima tila. Korset je uz dekolte ukrašen i providnom tkaninom koja na suptilan način naglašava torzo, a posebnu notu daje skupoceni nakit: jednostavna i tanka ogrlica uz vrat, viseće dijamantske minđuše, dijamantska narukvica i ručni sat.

 

1 / 6 Foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia


Nikol je sve upotpunila sandalama sa svetlucavim detaljima i visokim štiklama, a kosu je podigla u labavu punđu, dok su joj lice uokvirile sitne lokne.


"Biti Rikardos" je biografski film čiji scenario i režiju potpisuje Aaron Sorkin, a koji prati ljubavnu priču Lusil Bol, zvezde čuvenog američkog sitkoma iz pedesetih "Ja volim Lusi", i Desija Armaza. Nikol Kidman, koja igra glavnu žensku ulogu, partner je Havijer Bardem, a pored njih igraju još Dž. K. Simons, Nina Arijanda, Alaja Šokat...

 

 

makonda-tracker