sve zbog berguzar korel

Očarao ju je NAJLEPŠIM REČIMA, pa je OSTAVIO TRUDNU: Ovoj prelepoj glumici je Halit Ergenč slomio srce na milion komada

0

Čuveni turski par, poznat po ulogama Onura i Šeherezade, svoju ljubav počeo je na buran način.

berguzar korel i halit ergenč već godinama su u srećnom braku
berguzar korel i halit ergenč već godinama su u srećnom brakufoto: berguzarkorel, Instagram

Među najpoznatijim parovima u Turskoj svakako su Halit Ergenč i Berguzar Korel. Njih dvoje imaju troje dece, ćerku Lejlu i sinove Alija i Hana, a razlika među njima je 12 godina.

 

Dobro je poznato da ih je spojio rad na seriji "Hiljadu i jedna noć", gde su odglumili likove Šeherezade i Onura, koja je i na našim prostorima bila veoma popularna, a skandali ih nisu zaobišli.

 

Ipak, njihova priča od početka bila je više nego burna, koliko god da je kasnije sve bilo bajkovito...

 

Naime, par se zaljubio u ne tako srećnim okolnostima na snimanju serije, jer su oboje bili zauzeti. 

 

Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi, a i Berguzar je imala momka. Zbog velike strasti i privlačnosti koju nisu mogli da poreknu, Berguzar je raskinula vezu, a Halit je zatražio razvod od Gizem.

 

 

Ipak, taj brak je završen i skandalom u to vreme, jer je Gizem, kako su pisali turski mediji, bila trudna. Ona je tada odlučila da abortira bebu, a o ovome se pisalo izvan turskih granica.

 

Halit i Gizem voleli su se dve godine, a upoznali su se u gradu Foči u Turskoj i odmah zaljubili jedno u drugo. Zaprosio ju je već mesec dana kasnije.

 

'

— Jela sam ribu na plaži u Foči sa prijateljicom. Halit je tu snimao film “Prva ljubav”, bio je sa ekipom sa seta. Konobar nam je prišao i rekao: Devojke, Halit Ergenč i Halit Abi su ovde i žele da vas upoznaju. Insistiraju na tome, nisam mogao da im kažem ne. Ispostavilo se da je Halitu takođe rekao da prijateljica i ja želimo da upoznamo njega – ispričala je jednom prilikom ona.

 

Halit je prišao i seo za naš sto. Naravno, malo sam bila nervozna. Mislila sam: Kako se usuđuješ! No, bio je tako prijatan i drag. Tri sata smo proveli zajedno i zaljubili se.

 

 

Halit joj je tada promenio sva dotadašnja verovanja i zaista je verovala da živi bajku. Kako je sama rekla, često joj se plakalo od sreće jer je Halit bio divan prema njoj i govorio da je najsrećniji čovek na svetu jer je ona njegova supruga.

 

.— Verovala sam da se neću udati do 30. godine, ali moj život se u trenutku promenio — rekla je Gizem.

 

Ipak, kada je u njihov život ušla Berguzar, svemu je došao kraj.

 

— Moj psihijatar je rekao da je uništio mene kako bi zacelio sebe. Nešto je morao žrtvovati i to je bio naš brak — rekla je Gizem.

 

 

— Plakala sam danima. Došao je u jednom trenutku i rekao: "Moja konačna odluka je razvod'' — prisetila se. Otkrila je da Halit nije hteo dete s njom i to ju je dodatno podstaklo da ode na pobačaj.

 

 

— Nisam htela da rodim dete u takvom okruženju — rekla je Gizem. Kaže da novac nikad ne može nadoknaditi bol koju joj je Halit naneo, a nikad je nisu zanimali detalji odnosa s Berguzar i kada su tačno krenuli da se zabavljaju.

 

Nakon razvoda je samo jednom srela bivšeg supruga.

 

Nazvao me je i našli smo se i popili kafu. Još jednom je kasnije zvao. Ja ga nikad nisam zvala — zaključila je glumica, koja je od 2012. u braku s rediteljem Huseinom Karabejom i imaju sina.

 

Bonus video

Kako se pravilno kuva turska kafa?

 

makonda-tracker