susret dveju prvih dama

Ni moda ni politika: Evo o čemu su Melanija Tramp i Mišel Obama razgovarale u Beloj kući (FOTO)

0
Dve dame, jedna uskoro bivša i druga uskoro buduća, razgovarale su u Žutom salonu o... o onome o čemu uglavnom razgovaraju žene koje se ne poznaju baš najbolje - o deci!

 

foto: Profimedia

Dok je na proglašenju pobede blistala u belom kombinezonu s velikim volanom i jednim golim ramenom slavnog dizajnera Ralfa Lorena, za službeni susret sa Mišel Obamom obukla se vrlo konzervativno, ali profinjeno i bez greške.

 

Trik koji vam je sve vreme bio na dohvat ruke: Namažite ovo na kapke pre spavanja i trepavice će rasti nenormalnom brzinom!

 

Mišel je pak odabrala sasvim suprotan stajling i kao domaćica tog istorijskog susreta zablistala u kraljevskoj ljubičastoj boji. Poznata po odličnim modnim izborima, Mišel je nosila već viđenu haljinu Narcisa Rodrigeza iz ovogodišnje prolećne kolekcije, ali za nju je kroj bio nešto izmenjen. Lepu kreaciju u moćnoj boji s narandžastim detaljem aktualna prva dama nosila je tokom službene poseta Argentini u martu ove godine.

 

Stajling je zaokružila srebrnim štiklama s potpisom Džimi Ču, a i taj je par Mišel nosila nekoliko puta, uvek uz dizajnerske i elegantne haljine poput ove. Mnogi predviđaju da će Melanija Tramp po mnogočemu biti posebna prva dama Amerike, a kako je bivša manekenka koja obožava modu, od nje se očekuje da dostojno nasledi Mišel Obamu ili je nadmaši elegancijom.

 

 

makonda-tracker