Istinita priča

SREĆU IM JE ODUZELA NJEGOVA POGIBIJA: Andrijani su bile potrebne GODINE da preboli Tošeta, ovako danas izgleda (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Vlatko-Hrvatska

14-09-2016 10:22h
Volim Tošu kao fan, bio je nešto posebno, čovjek sa prekrasnim glasom, asocijacija ljubavi i oličenje dobrote, takvih ima jako malo u ovom okrutnom svijetu.
Andrijani želim sve najbolje u daljnjem životu, da radi ono što voli, nažalost život ide dalje svojim tokom, ali kao i ja nemojmo nikada zaboraviti i sjetimo se ponekad jednog prekrasnog bića koje se zvalo Toše Proeski. Hvala mu i neka ga Bog čuva.

Lady

13-06-2018 14:48h
Toše je bio jedan jedini, u svemu izuzetan, potpuno unikatan, neponovljiv... Pamtimo ga i nosimo u srcima zauvek. Neka ga Bog čuva, bio je previše dobar za ovaj svet. Toše, čekaj nas tamo gore...

Ma bolan

13-08-2019 19:07h
Cemu minusi na prethodne divne komentare? Na nasim prostorima se vise nece pojaviti pjevac koga su svi voljeli bez obzira na vjersku pripadnost.

Maja

29-06-2020 10:33h
@Ma bolan
Zar nisi primetio, kad udariš plus, odmah se povećava i minus!!!?

Dragana B

14-08-2019 10:20h
Niko kao covek moze biti dobar i za Tose je bio pevac andjeoskog glasa i blistave buducnosti ,koja mu je oduzeta! Svi pametni ,slavni , stradaju na ovaj, ili onaj nacin? Ili ga" sredi" okruzenje ,ili se sam "samoubije"!?? Tesko je breme slave! Privatan zivot ,ne bi trebao da se tice nikog, jer svako treba oazu mir i privatnost ,ma sta mu se desavalo!? I na kraju kad se dese one ruzne stvari ,treba onaj drugi ,da nastavi zivot dalje...

Mikra

03-04-2020 07:40h
A i Tose je bio velika muskarcina , kada mu menadzerka nije dopustila da objavi da ia devojku. Zbog njega je napustila sjajnu karijeru i dosla u Skjopje gde su je sakrivali , samo sto jos joj burku nisu navukli, jer Boze moj Tosetovo srce pripada njegovim obozavateljkama. Ne bi izgubio na popularnosti vec bi svi videli lepog , talentovanog mladica kako zrelo razmislja.

ljubav do groba

29-06-2020 22:04h
pa se brzo udala od zalosti
a šta ću ja noćas raditi
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: