"nepravedno"

Od njene najveće nade do – SUZA i podsmeha: Megan Markl ima nove probleme, a jedna stvar joj navodno posebno teško pada

0

Supruga princa Harija entuzijastično je ušla u novi poslovni poduhvat, samo da bi za nekoliko nedelja doživela razočarenje

Megan Markl i princ Hari trude se da izgrade karijeru u Americi
Megan Markl i princ Hari trude se da izgrade karijeru u Americifoto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Megan Markl, nekadašnja glumica, danas vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, najavila je ranije ove godine pokretanje svog lifestyle brenda American Riviera Orchard.


Prvi njen poslovni potez bilo je slanje ograničene serije domaćih džemova poznatim ličnostima američkog džet-seta, od glumica, pevačica do influenserki, ali se ispostavilo da joj ovo nije donelo mnogo uspeha.


Pored toga što je Meganin džem poboljšao prodaju konkurentskog namaza koji nudi njen svekar kralj Čarls III, ona je naišla na podsmeh na društvenim mrežama, a navodno planira da tokom leta pokrene medijsku kampanju radi popravljanja svog imidža.

Kraljevski biograf i ekspert Tom Kvin za Megan je za The Mirror podelio nove detalje koje je od svojih insajdera čuo o vojvotkinji od Saseksa, a tvrdi da je ona očajna zbog toga na kakav je prijem naišao American Riviera Orchard.

 


Megan je bila u suzama kada je brend lansiran, a njen džem je bio ismevan kao preskup i ništa posebno. Sada je stigla do tačke da misli da će sve što ona uradi biti nepravedno kritikovano – kaže Kvin.


On je dodao da, kao i njen suprug princ Hari, Megan Markl da su se ljudi "nefer nameračili na nju", kao i da vojvotkinja od Saseksa nije spremna za udar koji može da očekuje kad brend počne s radom konkretnije.


Ona je posebno osetljiva na svaku kritiku njenog luksuznog životnog stila u Americi. S njene tačke gledišta, to je nešto čemu se treba diviti, a ne kritikovati to – tvrdi Tom Kvin.

1 / 5 Foto: Ibrahim Mansur / AFP / Profimedia


Šta je American Riviera Orchard, brend Megan Markl?


U martu ove godine, dva minuta pre nego što je njen dever princ Vilijam izašao na binu da održi govor u čast svojoj pokojnoj majci princezi Dajani, Megan Markl je najavila pokretanje svog lifestyle brenda.


Potom je objavljen i zagonetni snimak nastao u njenoj vili u Montesitu, na kom j evidimo kako ona kuva i šeta po kući. Uskoro su osvanuli i detalji: da Megan planira da pokrene svoju liniju putera od orašastih plodova, džemova, osveživača prostorija, kuhinjskog pribora itd.

 

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

U to vreme nastala je prava medijska pompa, naročito kada je Megan poslala teglice džema poznatim ličnostima, ali je interesovanje u međuvremenu opalo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker