ovo se britancima neće dopasti

Na tanjiru omiljeno jelo koje košta 17.000 dinara! Ovako Hari i Megan Markl troše kraljevski novac u Holivudu

0

Princ Hari i Megan Markl slave godišnjicu u prestižnom restoranu, a izbor jela je krajnje zanimljiv

HARI OBOŽAVA BIFTEK KOJI KOŠTA 150 EVRA
HARI OBOŽAVA BIFTEK KOJI KOŠTA 150 EVRAfoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su navodno primećeni u prestižnom restoranu u Holivudu u kojem su proslavili svoju 6. godišnjicu braka. Oni su večerali sa prijateljima i uživali su u omiljenom Harijevom jelu - bifteku koji košta neverovatnih 150 eura ili 17.000 dinara.


Saseksi, koji su se upravo vratili sa kraljevskog putovanja u Nigeriju, večerali su sa prijateljima, generalnim direktorom Paramount Pictures Brajanom Robinsom i njegovom suprugom Trejsi, navodi Tatler.


Publikacija navodi da su princ Hari i Megan posetili Lakijev stejkhaus za koji se kaže da je postalo omiljeno mesto vojvode u blizini njihovog doma u Montesitu u Kaliforniji.

Na meniju ovog restorana nalaze se predjela čija cena se kreće od oko 26 do 40 funti, što je od oko 3500 dinara do 5.500 dinara, a odresci su se kretali čak do 150 evra. 

 

Smatra se da su Brajan i Trejsi Robins postali bliski sa Saseksijima otkako se kraljevski par preselio u Ameriku. Gospodin i gospođa Robins su takođe prisustvovali premijeri filma Boba Marlija na Jamajci u januaru, gde su Hari i Megan viđeni kako uživaju u filmu.

 

HARI I MEGAN NE KRIJU DA ŽIVE RASKOŠNO
HARI I MEGAN NE KRIJU DA ŽIVE RASKOŠNOfoto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

 

Prema Taltleru, gospođa Robins je bila jedna od retkih ljudi koja je ovog meseca dobila prvu teglu Meganinog domaćeg džema American Riveria Orchard.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o Megan i Hariju 

 

makonda-tracker