"Bila bi to sjajna priča!"

Ovo je ŽRTVA koju bi princ Hari morao da podnese: Megan Markl ponovo "bacila oko" na mesto PREDSEDNICE AMERIKE?

0

Godinama se spekuliše da bi Megan, vojvotkinja od Saseksa, mogla da se kandiduje za predsednicu SAD, a stručnjaci kažu da bi joj put do Bele kuće bio lakši ako njen suprug podnese žrtvu i postane zvezda nesvakidašnje i romantične priče 

Princ Hari i Megan Markl navodno su pred novom misijom
Princ Hari i Megan Markl navodno su pred novom misijomfoto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl, nekadašnja glumica, a danas vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, mogla bi biti na putu ka Beloj kući jer je mnogi stručnjaci savetuju da se kandiduje za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država.


Nakon što su princ Hari i Megan posetili Nigeriju, u okviru nečega što je prilično podsećalo na kraljevsku turneju iako više nisu viši članovi britanske kraljevske porodice, pojačale su se glasine o mogućim političkim ambicijama vojvotkinje od Saseksa.


Štaviše, glumica Erika Aleksander, koja je sa suprugom britanskog princa sarađivala tokom snimanja serije "Suits", nedavno je izjavila da Megan "ide ka Beloj kući" i podržala ulazak Marklove u politiku.

Međutim, Mail Online piše da bi princ Hari morao da se žrtvuje ako želi da mu supruga postane predsednica SAD – eksperti kažu da bi trebalo da razmisli o podnošenju zahteva za američko državljanstvo da bi pogurao Megan u predsedničkoj trci.

 

Princ Hari i Megan Markl tokom posete Nigeriji
Princ Hari i Megan Markl tokom posete Nigerijifoto: Ibrahim Mansur / AFP / Profimedia

Bila bi to sjajna priča. Britanski princ koji je toliko voleo svoju ženu da se odrekao britanskog državljanstva i postao Amerikanac – rekao je profesor Kristofer Felps, istoričar i stručnjak za američku politiku.


Ne bi bilo obavezno da to uradi, ali morao bi ako ona želi da ima bilo kakav kredibilitet – smatra profesor Felps.


Navodno je nedavna poseta Nigeriji ovog para bila toliko uspešna da politički insajder iz Kalifornije nagoveštava da bi Megan Markl mogla da se kandiduje za predsednicu kao što je to učinio Donald Tramp, koji je iz biznisa i sveta zabave bez ikakvog političkog iskustva došao do Bele kuće.


Ona je bacila oko na nagradu – kaže izvor blizak vojvotkinji.

1 / 6 Foto: Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker