kod njih uvek burno

Cilj je samo jedan – izbeći Vilijama! Princ Hari prinuđen na veliku žrtvu da ne bi sreo starijeg brata

0

Iako su prošle četiri godine otkako je princ Hari okrenuo leđa porodici, stanje u Palati se i dalje ne popravlja

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, napustili su više funkcije članova britanske kraljevske porodice još 2020. godine, a strasti se i dalje ne smiruju.


Britanska javnost okrenula im je leđa, najveći deo Harijeve porodice ne želi ništa s njim, a čak je i kralj Čarls III, prinčev otac, nedavno odbio da se vidi s njim jer je navodno bio prezauzet.


Nakon što je kraljevski par izneo niz ispovesti u svom životu u Britaniji, njihovi veoma retki susreti s porodicom su uglavnom neprijatni, a uskoro će jedan izbeći.

Naime, mediji pišu da bi princ Hari mogao da izostane s venčanja vojvode od Vestminstera, zakazanog za naredni mesec. Hju Grosvenor, blizak prijatelj kraljevske porodice i, štaviše, kum Harijevog sina Arčija, ženi se Olivijom Henson 7. juna, a planirano je veliko venčanje sa 300 zvanica.

 

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

Prema izveštajima u britanskoj štampi, Hari i njegova supruga Megan Markl neće prisustvovati venčanju da bi izbegli tenzije s kraljevskoj porodicom, odnosno kako ne bi zasenili mladence.


Međutim, princ Vilijam bi trebalo da prisustvuje ceremoniji, The Sunday Times piše da će tu biti i njegov najstariji sin princ Džordž. Ne očekuje se da će među zvanicama biti Kejt Midlton, princeza od Velsa i Vilijamova supruga, koja se trenutno leči od raka.


U međuvremenu, princ Hari i Megan Markl proslavljaju šestu godišnjicu braka nakon povratka iz Nigerije, gde su bili u poseti koja je po svim parametrima podsećala na tzv. kraljevsku turneju iako oni više nisu "radni članovi" kraljevske porodice.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

To je, tvrde upućeni, naljutilo kralja Čarlsa i princa Vilijama, a Harijev stariji brat navodno će pokušati da spreči da se to ponavlja u budućnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem


 

makonda-tracker