potpuna suprotnost

One su kao bliznakinje – i tu PRESTAJE SVAKA SLIČNOST: Iznenadiće vas kako izgleda život mlađe sestre Viktorije Bekam

0

Nekadašnja "spajsica" i poznata kreatorka sinonim je glamur, a poznato je da odrasla u vrlo bogatoj porodici. Uprkos tome, njena mlađa sestra je ima potpuno drugačiju svakodnevicu

Viktorija Bekam juče je proslavila 50. rođendan u krugu najbližih
Viktorija Bekam juče je proslavila 50. rođendan u krugu najbližihfoto: Epa / TOBIAS HASE

Modna dizajnerka Viktorija Bekam napunila je juče 50 godina, a mnoge poznate ličnosti čestitale su joj rođendan na divan način.


Prvi među njima je, naravno, njen suprug i čuveni fudbaler Dejvid Bekam, kao i njena najbolja prijateljica i kuma Eva Longorija, a njima su se pridružile mnoge zvezde.


Kako je pisao The Sun, nekadašnja članica grupe Spice Girls upriličila je iznenađujuće intimno slavlje, iako se očekivala glamurozna žurka, a ona je sa svojom porodicom uživala u prijatnoj večeri i voćnoj torti.

Među mnogima koji su na Instagramu uputili lepe želje Viktoriji Bekam bila je i njena sestra Luiz Adams, koja se ne eksponira mnogo u medijima, pa mnogi ni znaju da je slavna Poš Spajs ponosna starija sestra.

 

Porodica Adams: Džeki, Toni, Viktorija i Luui
Porodica Adams: Džeki, Toni, Viktorija i Luuifoto: @louiseadams/Instagram

Luiz je podelila porodični portret na kom su Viktorija i ona sa ocem Tonijem i majkom Džeki.

 

Srećan rođendan, Viktorija Bekam. Nadam se ćeš imati divan dan dok slaviš – poručila je ona.


Ko je sestra Viktorije Bekam?


Luiz Adams ima 41 godinu, a iako je razlika između njih čak devet godina, mediji su često pisali da Viktorija i njena mlađa sestra izgledaju kao bliznakinje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Adams (@louisesadams)


Iako su obe odrasle u istoj, veoma imućnoj porodici, njihovi životi danas se prilično razlikuju. Dok Viktorija Bekam živi na relaciji Amerika-Engleska i poznata je po tome što uživa u glamuru i društvu holivudskih zvezda, ide s revije na reviju i okružena je luksuzom, Luiz ima prilično običnu svakodnevicu.

Nakon što je završila srednju školu, mlađa sestra Viktorije Bekam otvorila je svoj butik , koji je vodila neko vreme, a danas živi u selu Herfordšir, gde su sestre Adams odrastale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Adams (@louisesadams)

Navodno se dvaput udavala i danas je samohrana majka četvoro dece, a mediji su 2021. pisali da je Luiz radila kao supervizorka u centru za testiranje na kovid, kao i da su zaposleni u toj ustanovi dobijali honorar od 16-24 dolara po satu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Adams (@louisesadams)


Veruje se da su Luiz i Viktorija, uprkos tako različitim životnim stilovima, veoma bliske, a mlađa od sestara često pruža podršku Viktoriji na važnim događajima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louise Adams (@louisesadams)

 

Ona, takođe, posećuje Bekamove u Majamiju, gde oni imaju luksuznu vilu, pa su je paparaci viđali u društvu Viktorije i Dejvida na Floridi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker