ovo je njen bivši suprug

"BILO JE LEPO dok je trajalo..." RAZVELA se Sofija Rajović, pre dve godine je živela bajku, a ovo je njen bivši partner

1

Glumica Sofija Rajović potvrdila je da je stavila tačku na dve godine dug brak.

Sofija Rajović se razvela posle dve godine braka
Sofija Rajović se razvela posle dve godine brakafoto: Damir Dervišagić

Pre nešto više od dve godine, glumica Sofija Rajović udala se u tajnosti, za partnera čiji identitet nije želela da otkrije. 

 

Sofija, koja nam je poznata po ulogama u serijama "Vojna akademija", "Istine i laži", "Šifra Despot", "Žigosani u reketu" i mnogim drugim, zbog ljubavi je, kako se pisalo, odlučila da napusti Srbiju i preseli se u Kanadu.

 

Premda je delovalo da je u braku presrećna, a za medije je retko govorila o svom ljubavnom životu i svakodnevici, kako prenose domaći portali, čini se da je stavila tačku na brak. Glumica je to i potvrdila za Pink.rs.

 

Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali pošto je došlo do toga, reći ću... Bilo je lepo dok je trajalo. Razvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kažem na tu temu — zaključila je ona.

 

 

Prelepa glumica iznenadila je i razvodom, ali i onda kada se pojavila vest da se venčala. Kako je sama govorila, bila je najsrećnija osoba na svom venčanju, na koje je došla grtalicom, a sve je bilo obeleženo ljubavlju, smehom i srećom.

 

 

Venčali smo se na Kalemegdanskoj terasi. Bilo je bajkovito. Najbitnije je da smo se svi dobro proveli i da su energija i raspoloženje nas gostiju u svakom momentu bili na vrhuncu. Nismo se venčali u crkvi, to smo ostavili za neki drugi put jer nama nikada nije dosta razloga za slavlje. Oboje smo veselog duha i volimo da okupimo drage ljude uživamo s njima — govorila je tada Sofija.

 

Tresla sam se toliko da sam se jedva potpisala i uspela sam da pobrkam latinicu i ćirilicu u potpisu. Kada se taj zvanični deo završio, onda sam se opustila. Do tada sam bila zbunjena. Što meni nije svojstveno, ali normalno je, ipak mi je prvi put — pričala je tada Sofija za magazin Gloria.

 

Inače, ona nije htela da eksponira, sada već bivšeg, supruga, pa smo mogli da vidimo kako izgleda tek u retkim prilikama.

 

Bivši muž Sofije Rajović na njihovom venčanju
Bivši muž Sofije Rajović na njihovom venčanjufoto: Printscreen/Instagram/sofijarajovic

 

Bonus video

Sofija Rajović na medenom mesecu iz snova

 

makonda-tracker