filmske priče

Prvi je bio UGOVOREN, drugi i treći nisu trajali, a dete je dobila — VAN BRAKA! Ljubavni život slavne glumice pun obrta

0

Glumica Glen Klouz ovenčana je brojnim nagradama i nominacijama, ali o njenom životu i brakovima ne zna se mnogo.

Glen Klouz iza sebe ima nekoliko brakova
Glen Klouz iza sebe ima nekoliko brakovafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Holivudska diva Glen Klouz ima jednu od najneverovatnijih karijera u filmskoj industriji, ovenčanu brojnim nagradama: od Emija, preko Zlatnih globusa, Tonija, moninacija za Gremi, Oskara...

 

Premda Oskara još uvek nije odnela sa sobom, a važi za jednu od glumica s najviše nominacija i bez pobede, nju to nikada nije previše uzrujavalo.

 

Ne mislim da sam gubitnica. Ko je u toj kategoriji gubitnik? Tamo si, među petoro ljudi koji su počastvovani za nešto što su stvorili. Šta je bolje od toga? — zapitala se Glen.

 

Glumica je rođena 1947. godine, a, kao i u profesionalnom, imala je mnogo zanimljivih momenata i u svom privatnom životu, nalazivši ljubav više puta, a kruna jedne od njih jeste njena ćerka, o kojoj neretko piše na društvenim mrežama.

Premda od tri njena braka nijedan nije opstao, Glen ne oseća da je "gubitnica" ni u toj kategoriji.

 

Mnogo žena sebe definiše prema uslovima muškaraca.  Muškarci i žene su dve različite vrste. Ketrin Hepbern je rekla da bi trebalo da žive vrata do vrata i povremeno se posećuju. To nije loša ideja — istakla je Glen jednom prilikom za People.

 

 

Tri braka i jedna veza Glen Klouz

 

Glen je imala 22 godine kada se udala 1969. Njen prvi suprug Kebot Vejd bio je deo jedne muzičke grupe, a Glen je kazala jednom prilikom za Parade da misli da je to bio "ugovoren brak", navodi Hollywood life.

 

Rano se razvela od njega, a dve godine nakon prve nominacije za Oskara, udala se za biznismena Džejmsa Marlasa. Razveli su se tri godine kasnije i ne zna se mnogo o njihovoj vezi.

 

2006. godine udala se za inženjera Dejvida Šoa na maloj ceremoniji u Majneu. Posle 9 godina braka, rešili su da krenu rastavljeno, a sama Glen je rekla da je razvod bio "obostran".

 

Glen Klouz i njen treći suprug Dejvid Šo
Glen Klouz i njen treći suprug Dejvid Šofoto: EPA/RON SACHS

Ipak, svoje jedino dete dobila je van brakova.

 

Nakon što je odglumila 1987. u "Fatalnoj privlačnosti", uplovila je u vezu s filmskim producentom Džonom Starkom, a 1988. dobili su ćerku Eni. Rastali su se početkom devedesetih, ali zajedno su odgajali Eni, koja je takođe glumica.

 

 

Zahvalna sam roditeljima što su me držali čvrsto na zemlji i činili su da stvari izgledaju normalno — rekla je Eni 2018. za People.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Đole Đogani: Razvod sa Slađom me je dotukao

 

makonda-tracker