prognoza

2 znaka od maja do kraja leta čeka BELI NIZ: Tamara Globa jednom previđa sreću na svim poljima, a drugom u ljubavi

0

Jedan znak Zodijaka imaće planete na svojoj strani u svemu u šta se upusti, a drugi srećnik odlično će se snalaziti u međuljudskim odnosima, svim vrstama komunikacija, povezivanju, ljubavi...

Sreća se biti naklonjena pripadnicima dva horoskopska znaka
Sreća se biti naklonjena pripadnicima dva horoskopska znakafoto: Shutterstock / AstroStar

Čuvena ruska astrološkinja Tamara Globa previđa da će položaji planeta u maju doneti mnogo zadovoljstava i pozitivnih aspekata pripadnicima određenih znakova.

 

Maj će astrološki biti veoma turbulentan mesec, s nekoliko važnih i uticajnih tranzita, a za dva znaka Zodijaka će to biti samo početak višemesečnog perioda u kom će im sve ići od ruke.

 

Neko će imati više sreće u pogledu finansija, a neko će se češće radovati u ljubavi, ali im oboma sleduje more harmonije...

Vage


Od početka maja do kraja leta ljudi rođeni u znaku Vage mogu bezbedno da sanjaju i imaju velika očekivanja od Univerzuma.


U ovom periodu Vagama će sve ići od ruke: odnosi, karijera, obrazovanje...
Finansijski napredak očekuje se od početka maja, a to je ujedno i dobro vreme za ulaganje i pokretanje sopstvenog posla.

 

Vage čeka tzv. beli niz
Vage čeka tzv. beli nizfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Devica


Predstavnike ovog zemljanog znaka zvezde će favorizovati kada su u pitanju emocije, ljubavni odnosi i sva pitanja srca, prenosi Prochepetsk.ru.


Porodične Device će u svoj dom privući harmoniju i ljubav, a oni pripanici ovog znaka koji tragaju za partnerom imaju priliku da pronađu nekoga ko im odgovara ili čak i srodnu dušu!


Osim toga, imaće mnogo uspeha na poslu, gde će privući pažnju neke uticajne osobe svojim radom, pa im ona može pomoći da napreduju.

 

Device će u svoj dom privući harmoniju i ljubav
Device će u svoj dom privući harmoniju i ljubavfoto: Shutterstock/Anna Mente

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker