zahvalan joj je za sve

Živeo je na ivici egzistencije, rano je otišao iz porodičnog doma: Nepoznati detalji iz detinjstva Duška Tošića

0

Danas uspešan fudbaler imao je veoma teško detinjstvo 

Danas je bogat, ali iza njega je teško detinjstvo
Danas je bogat, ali iza njega je teško detinjstvo foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Duško Tošić, bivši suprug Jelene Karleuše, medijima je poznat kako naočit momak koji je zaradio mnogo novca igrajući fudbal. Oženio se poznatom pevačicom, a nakon 14 godina braka odlučio je da stavi tačku na taj brak.

 

Upravo zbog toga je često bio tema medija, a samo retki znaju da se iza uspešnog fudbalera nalazi veoma teško detinjstvo, protkano nemaštinom i siromaštvom.

 

Duško o svom privatnom životu retko kada govori u javnosti, ali se neke informacije ipak znaju. 

 

 

Naime, fudbaler je odrastao u Orlovatu, blizu Zrenjanina, a zbog teških životnih uslova tri godine je proveo u domu gde se školovao, ali i naporno trenirao.

 

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno. Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu - rekao je Milorad Tošić, Duškov otac.

 

On je se prisetio kakav je Duško bio  kao dete i tom emotivnom pričom donkele uspeo da objasni koliko je uspeh njegovog sina veliki.  Milorad je takođe istakao i da on i njegova supruga s nestrpljenjem isčekuju svaki dolazak unuka Atine i Nike. 

 

Duško Tošić je imao teško detinjstvo
Duško Tošić je imao teško detinjstvo foto: Instagram

 

Prema rečima njegovog oca, Duško je uvek bio ambiciozan, a fudbal je obožavao, trenirao je po ceo dan, a pošto u kući nisu imali televizor, često je znao i da se iskrade kako bi otišao kod komšija i gledao utakmice.

 

- Tačno je da je Duško bio u našem domu. Živeo je na selu, a želeo je trenirati fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazio kući kod svojih i oni su ga obilazili. Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali on je bio smešten u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i da je po ceo dan igrao fudbal na školskom terenu - rekao je svojevremeno jedan od Tošićevih profesora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Duško i Jelena Karleuša više nisu u dobrim odnosima, ali nekada je i ona imala samo reči hvale za njega.

 

- Moj muž Duško, ispričao mi je, kada sam ja imala žestoke komentarisala Kiju, da prestanem i da je ne diram jer mu je mnogo pomogla. On mi je rekao: „Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila.

 

Zbog toga je on sa Kijom imao poseban odnos koji neguju i danas. Stare prijatelje ne zaboravlja iako je postigao uspeh o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. 

 

Bonus video:

 

Jelena Karleuša se rasplakala pred novinarima 

 

 

makonda-tracker