strašno

Tvrdi da već danima ima unutrašnje krvarenje i da je doživela — STRAHOTU: Eva Ras pretučena u 83. godini?

0

Legendarna glumica Eva Ras tvrdi da je doživela stravičan napad

pretučena eva ras?
pretučena eva ras?foto: Zorana Jevtić

Legendarna glumica Eva Ras uvek je veoma otvoreno govorila o svemu što se joj se događalo u životu i karijeri, a nikada nije skrivala loše epizode, naprotiv.

 

Govorila je o svom lošem zdravstvenom stanju i borbi sa karcinomom, kao i smrti njenih najmilijih, supruga i ćerke Krune.

 

Međutim, najnovijim obraćanjem za javnost putem svog naloga na Fejsbuku, Eva je mnoge zabrinula, jer navodi da joj je zdravlje ugroženo na strašan način.

Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesionalizam, ja im mutim um — započela je Eva stravičnu ispovest.

 

 Deseti je dan od atentata na mene i još uvek se nisam oporavila. Unutrašnje krvarenje nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi, ako su mogle da unakaze na takav način staricu od 83 godine — napisala je Eva jutros status putem svog profila na pomenutoj socijalnoj mreži.

 

eva ras tvrdi da je pretučena
eva ras tvrdi da je pretučenafoto: PRINTSCREEN/FEJSBUK/EVARAS

 Posle stampeda na nedužnu staricu, sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne sme da bude povređen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici... — zaključila je Eva Ras.

 

BONUS VIDEO

Ispovest Eve Ras:

 

makonda-tracker