"rekla mi je da od*****m"

Jednom porukom je rekla SVE: Megan Markl i poznata lepotica bile su drugarice, a onda je naišao princ Hari

0

Čim je američka glumica upoznala princa, rešila je da prekine svoje veze s ljudima koji nisu dobri za imidž

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL

Megan Markl danas je jedna od najpoznatijih žena na svetu, ali je dugo, iako je igrala u popularnoj seriji "Suits", bila manje-više obična devojka i vodila relativno običan život.


Kako svedoče mnogi ljudi iz njenog života pre ljubavi s princem Harijem, uvek ju je posebno interesovala Engleska i imala je mnogo prijatelja iz ove zemlje, a jedna od njih bila je rijaliti zvezda koja je dobro poznata u ovoj zemlji.


U pitanju je Mili Mekintoš, koja se proslavila učešćem u rijaliti programu Made in Chelsea, a Megan i ona upoznale su se na otvaranju jednog hotela u Istanbulu pre mnogo godina.

 


Potom su počele da provode mnogo vremena zajedno, a Mili se trudila da Megan pokaže London, dala joj je sve svoje kontakte i pokazala joj gde je najbolje ručati, gde raditi manikir itd.


Prilikom pojavljivanja u podastu Mumlemmas & More with Millie & Charlie, Mili je istakla je da se njeno prijateljstvo s današnjom vojvotkinjom od Saseksa završilo maltene šokantno.

 

Nakon što je Megan počela da se viđa sa princem Harijem i postala žena o kojoj ceo svet priča, Mili je bila zabrinuta za nju.


Znam kako je kad je pažnja medija usmerena na tebe. Može da bude zaista teško i neprijatno, pa sam joj poslala poruku u stilu "Hej, nadam se da si okej, mislim na tebe" – ispričala je.


Međutim, Megan na to nije odgovorila kako bi bilo očekivano da jedna drugarica reaguje na utehu. Ukratko, rekla joj je da je bolje da joj se ne obraća.

 

1 / 6 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia


Ono što sam ja videla u toj poruci jeste da joj možda treba malo prostora. Možda da se ohladi, bila je ljuta, možda je bila pod pritiskom... Ali nisam joj više pisala... Iako sam očekivala da ćemo ostati u kontaktu – rekla je Mili.


Ipak, iz nekih svojih razloga, tada nova devojka najpoželjnijeg princa na svetu nije više želela da se druži sa rijaliti zvezdom.


Samo me je precrtala – rekla je ona.

 


Nikad više se nismo čule, niti sam ja njoj pisala jer sam imala osećaj da mi je, na neki način, rekla da od****m tom porukom – istakla je Mili Mekintoš.


Mili je sigurna da njena drugarica nije želela da je povezuju s njom nakon što je ušla u tako visoko društvo.


Šta sam ja mogla da joj ponudim? Upoznala je svog princa. A ja sam bila u rijalitiju... Pretpostavljam da je mislila kako ne smeju da je povezuju s progamom Made in Chelsea. Ja neću biti u kraljevskoj porodici – kaže Mili.

 

 

makonda-tracker