je li moguće?!

Inače uživaju u crvenom tepihu i društvu slavnih: Šuška se da zbog ovoga Megan Markl i princ Hari nisu bili na Met gali

0

Iako su svi očekivali da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prošetati najpoznatijim crvenim tepihom na svetu, oni su ostali kod kuće

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pred ovogodišnju Met galu pisalo se da bismo na crvenom tepihu ispred njujorškog muzeja Metropoliten mogli da vidimo princa Harija i Megan Markl, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, koji do sad nisu prisustvovali ovom događaju.


Met gala se tradicionalno održava prvog ponedeljka u maju i okuplja najpoznatije i najuticajnije ljude sveta, a kako već neko vreme žive u Americi, očekivalo se da će Hari i Megan ovog puta biti među gostima ovog događaja.


Ipak, Saseksovi su izostali, a PR stručnjak Kiran Elsbi, direktor kompanije Media Global PR, ističe da je razlog najverovatnije to što par ne bi bio u centru pažnje.

 

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: EPA / Nigel Roddis

Siguran sam da, kada bi ona bila tamo, ne bi dobila mnogo naslova u takvoj konkurenciji – ističe Elsbi. – Tamo poznate ličnosti dobijaju sve poglede, a ona ne bi bila ni blizu "moćnog igrača" među njima.


Zato je, smatra, on Megan Markl rešila da ostane kod kuće.


Zato je najbolje izbeći ovo, dok ne pronađe događaj na kom će se sve vrteti oko nje – zaključio je Elsbi za Mirror. – Možda je izostala da joj ne bi to sve udarilo na ego.


U Velikoj Britaniji je, inače, nedavno sprovedena anketa o popularnosti članova kraljevske porodice koja je pokazala da je njihova omiljenost u narodu i dalje u padu.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Samo 22 posto ispitanika reklo je da im se dopada princ Hari, dok Megan Markl simpatiše 19 odsto ispitanih.

 

 

makonda-tracker