direktna

"Ovo definitivno nije Pepeljuga..." BRUTALNI komentari Megan Markl na račun venčanja Kejt Midlton

0

Ne samo što se Kejt Midlton i Megan Markl navodno "ne mirišu" od prvog susreta nego je i pre njega počela istorija netrpeljivosti...

foto: James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Dok iščekujemo krunisanje kralja Čarlsa III, koje će se dogoditi u Vestminsterskoj palati 6. maja, ponovo je pažnja javnosti usmerena na Megan Markl, vojvotkinju od Saseksa i suprugu princa Harija, kraljevog sina.


Iako je Bakingemska palata saopštila da vojvotkinja neće prisustvovati krunisanju, kao ni njena deca, i da ćemo s britanskom kraljevskom porodicom videti samo Harija, još uvek se iz dana u dan piše o njegovoj životnoj saputnici.


Još uvek nije poznato da li je Megan odbila da dođe na krunisanje ili joj je Kruna zabranila da se pojavi (što je verovatnije), ali britanski mediji ponovo se vraćaju na stare priče i saznanja o supruzi princa Harija.

 

Jedno od njih, na koje ovih dana podseća New York Post, jeste da je Megan u svom blogu The Tig pisala o kraljevskoj porodici godinama pre nego što je upoznala svog današnjeg muža.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Iako je tvrdila da nije znala ko je on i da ju je "zanimalo samo da li je dobar čovek", kao i da su joj kraljevska porodica i i njhovi običaji bili apsolutna novina kad ga je srela, otkriveno je da je Megan pratila venčanje Harijevog starijevog brata princa Vilijama 2011.


Megan, koja je tada bila glumica s velikim snovima o uspehu, pisala je "beskonačna razglavanja", tvrdi Dejli mejl, o ovoj raskošnoj ceremoniji. Kako je napisala, ona smatra da mlade devojke treba da žele dao drastu u moćne devojke u stvarnom životu, a ne da budu "ubačene u bajku".


Ovo definitivno nije Pepeljuga – napisala je Megan 2011, posle venčanje princa Vlijama i Kejt Midlton, koji su prethodno bili u vezi 10 godina.

 


Male devojčice sanjaju da postanu princeze. Ja sam, recimo, bila sva u fazonu Ši-Re, princeze moći – otkrila je današnja vojvotkinja. – Ši-Ra je sestra bliznakinja Hi-mena i kraljevska pobunjenica naoružana mačem koja je poznata po svojoj snazi.


Zbog toga joj život Kejt Midlton nije delovao privlačno i verovala je da ne treba da bude ni drugim ženama i devojčicama.

 

Izgleda da odrasle žene čuvaju ovu fantaziju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti koje okružuju kraljevsko venčanje i beskrajnu priču o princezi Kejt – napisala je Megan tada.

 

kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu
kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon što je upoznala princa Harija, Megan je zatvorila i obrisala svoj blog, a pisalo se da je to učinila po naređenju kraljevske porodice, što je izvor blizak njoj negirao za People.

 

Inače, osim ovoga, otkriveno je da je Megan kao devojčica išla s drugaricom na odmor u London i fotografisala se ispred Bakingemske palate, fotografisala se jednom prilikom držeći časopis na kom je portret Kejt Midlton, a navodno je imala i knjigu o princezi Dajani kao tinejdžerka... tako da je sigurno znala malo više od toga što tvrdi.

 

 

makonda-tracker