veselo veče

Slava Brene i Bobe: Domaćica zapevala sa Harisom, zaigrala sa kuvaricom, ali im je ipak stajling jedne dame ukrao šou!

2

 

Pola estrade sjatilo se kod Lepe Brene I Bobe Živojinovića na slavu, a po svemu što smo videli veselje je baš bilo burno.

foto: Instagram, Ivan Radovanovic orkestar
foto: Instagram, Ivan Radovanovic orkestar

Slava porodice Živojinović je Aranđelovdan i već po pravilu svake godine u drugoj polovini novembra se kod njih okuplja veliki broj poznatih zvanica i pravi velika fešta.

Kako su među gostima uvek neke Brenine kolege, tako se uz sve đakonije na trpezi i po koju čašicu za dobro raspoloženje redovno zapeva.

 

Ovoga puta domaćica je podelila slavski podijum i mikrofon sa vlasnikom jednog od najmočnijih vokala, ali i brkova na estradi, Harisom Džinovićem. Ne znamo šta je sve bio na repertoaru, ali ne sumnjamo da se tu našao niz poznatih domaćih hitova, a sigurno i po nešto od njihovih pesama. 

 

Pa je tako čak  u jednom trenutku i kuvarica upala u dobro raspoloženje i proveselila se sa domaćinima, tačnije Lepom Brenom. Kuvarica i domaćica su pokazale svoje plesne veštine iz muziku neprevaziđenog Đanija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRENAFANPAGE (@brenafanpage)

Među, zvanicama je bio i bračni par Bjelogrlić, Dragan i Maja, kao Jovana Nikolić MIšković, supruga Marka Miškovića, koja je došla sa svojom majkom. 

 

Maja Bjelogrlić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

A sve ove tri dame su stajlingom pokazale da mogu da se nose i sa holivudskim divama na crvenom tepihu. 

 

Jovana Nikolić, Žana Rolović Nikolić, Jovana Nikolić Mišković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, supruga nekadašnjeg fudbalera i sadašnjeg selektora naše fudbalske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, Snežana, nekako je bila najupadljivija. 

 

Snezana Stojkovic
foto: ATA IMAGES /ANTONIO AHEL

 

Lepa plavuša ponela je izazovnu, ljubičastu toaletu za ovu priliku, čija boja je jednostavno privlačila poglede i odskakala malo od outfita ostalih gostiju. Uz to je uzela istobojne cipele, crnu torbu, kao i tamno ljubačasti sako. 

 


 

makonda-tracker