boginja je stigla

"Najlepša devojčica na svetu" je porasla – i hiponotisala Kan! Svetsku slavu je stekla sa 6 godina, a i danas je ČUDO

0

Francuski model Tilen Blondo, mnogima poznata i kao "najlepša devojčica na svetu", pojavila se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu i svojim besprekornim stilom oduševila sve prisutne. 

Tilen Blondo u detinjstvu
Tilen Blondo u detinjstvufoto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Nekada najlepša devojčica, danas je uspešan model, ima 23 godine i izgleda senzacionalno. 

 

Manekenka Tilen Blondo postala je glavna tema kada je, rame uz rame sa zvezdama poput Kejt Blanšet i Bele Hadid, prošetala crvenim tepihom 77. Filmskog festivala u Kanu.

 

Ona je bila među zvanicama na premijeri filma "Šegrt", a čim je kročila pred predstavnike medije, oduzela je dah elegancijom i lepotom.

 

Crna toaleta koja oduzima dah raspametila je sve prisutne na Filmskom festivalu
Crna toaleta koja oduzima dah raspametila je sve prisutne na Filmskom festivalufoto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tom prilikom opredelila se za ženstvenu crnu haljinu brenda Živanši protkanu diskretnim čipkanim detaljima, koju je upotpunila raskošnim komadima nakita francuskog brenda Mesika.

 

Očaravajuće izdanje mlade Tajlin Blondu u Kanu
Očaravajuće izdanje mlade Tajlin Blondu u Kanufoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Crna toaleta koja savršeno prati siluetu tela i na diskretan način ističe sve adute, ispraćena nenametljivom zalizanom punđom i šminkom zemljanih tonova, pravi je modni pogodak!

 

Svojom pojavom Tajlin je demonstrirala idealan spoj elegantnog i modernog
Svojom pojavom Tajlin je demonstrirala idealan spoj elegantnog i modernogfoto: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Tilen, inače ćerka nekadašnjeg francuskog fudbalera Patrika Blondoa i televizijske voditeljke Veronike Lubri, postala je planetarno poznata kada ju je 2006. godine dečije izdanje magazina Vogue proglasilo najlepšom devojčicom na svetu.

 

U 16. godini života, Blonduova potpisuje ugovor sa poznatom modeling agencijom IMG Models i počinje saradnju sa brojnim luksuznim brendovima kao što su Prada, Versaće i Loreal Pariz.

 

Odmalena je nosila titulu najlepše na svetu
Odmalena je nosila titulu najlepše na svetufoto: EPA/JULIEN WARNAND

Osvrnuvši se na slavu koju je stekla sa samo 6 godina, mlada manekenka je u jednom intervjuu iz 2018. godine izjavila kako u to vreme nije ni bila svesna svoje popularnosti. 

 

- Kada si mali, ni ne obraćaš toliko pažnju na te stvari - rekla je Tajlin.

 

- Ljudi bi me pitali da li sam uopšte svesna toga da sam najlepša devojčica na svetu - dodala je - a ja bih im samo odgovorila da sam obična tinejdžerka, koja voli da provodi vreme na svom ajpedu.

 

Ćerka Patrika Blondoa 2021. godine otkriva javnosti da je imala velikih zdravstvenih komplikacija, te je zbog problema sa policističnim jajnicima morala da se podvrgne operaciji. 

 

- Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, posetila sam više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi rekli: "Nije ti ništa". U trenutku sam pomislila da umišljam, ali drago mi je da nisam odustala. Sada se osećam mnogo bolje, osećam se slobodno - zaključila je Tilen Blondo.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

BONUS VIDEO

Zašto u Srbiji još uvek ne postoji lek za ovu bolest?

 

 

 

 

 

makonda-tracker