PRAVI IZBOR

Keri Bredšo ponovo šeta ulicama: Haljine Sare Džesike Parker sa snimanja serije o kojima će se godinama pričati

0

Kako je u toku snimanje nastavka ''Seks i grada'', kostimografi su pronašli bajkovitu haljinu koja će Keri Bredšo ponovo učiniti modnom ikonom

Sara Džesika Parker
Sara Džesika Parkerfoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Modni zaljubljenici se već duže vreme oduševljavaju kreacijama irske dizajnerke Simon Roča, a njen poslednji modni izbor karakteriše spoj ženstvenosti i igre bojama, uz dodatak umetničkog i privlačnog.

 

Dominantni komadi bili su prozirni odevni predmeti sa ružama, lepršali su i privlačili pogled na pisti, a Sara Džesika Parker je na setu nosila dve kreacije pomenute dizajnerke.

 

Haljina sa korsetom od Roče je bila ukrašena cvetnim motivima raspoređenim duž struka i kukova, ističući tako figuru, a jakna sa mnogo džepova, u skladu sa praktičnim stilom, stvarala utisak da manekenka nosi cveće direktno iz staklenika.

 

Roche-ove bajkovite kreacije savršeno se uklapaju u modni svet Keri Bredšo, ikone stila iz serije "Seks i grad" i njenog nastavka "I tek tako...", trenutno snimljenog na pulsirajućim ulicama Njujorka.

 

Bajkovita haljina Sare Džesike Parker sa snimanja serije
Bajkovita haljina Sare Džesike Parker sa snimanja serijefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kostimografi serije potpuno su se prepustili ideji da garderoba za ovu sezonu sledi princip "što više, to bolje".

 

Njihova odluka da jaknu nosi preko haljine stvorila je bajkoviti dojam prožet ružama, istovremeno romantičan i haotičan, upotpunjujući njenu pojavu magičnom čarolijom ulica Njujorka.

 

Sara Džesika parker u maksi haljini na snimanju serije
Sara Džesika parker u maksi haljini na snimanju serijefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kako smo navikli na Keri Bredšo kao zaljubljenicu u modu ali i umetnost, maksi haljina prati tu liniju uloge i daje joj na ozbiljnosti i zrelosti, uz ogromnu kariranu kapu i torbu.

 

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker