ŠTA VI MISLITE?

Obrt u slučaju Džonija Depa i bivše supruge! Amber Herd priznala da je LAGALA POD ZAKLETVOM

0

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd je i dalje aktuelno, a sada se sam tok značajno menja.

foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL
foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Amber Herd je tvrdila kako je novac koji je dobila od razvoda uplatila kao donaciju, a pri tom stavu je ostala čak i dok je bila pod zakletvom 2020. godine u Velikoj Britaniji.

 

- Ukupno je donirano sedam miliona dolara - podelila sam tu sumu između ACLU i Dečje bolnice u Los Anđelesu. Nisam htela novac - izjavila je 2018. glumica.

Od početka ovo suđenje prate bizarnosti, a sami stručnjaci su analizirali ličnost Amber Herd koja je kontradiktorna tokom celog procesa.

 

Sada je priznala da pomenuti novac nije donirala jer ju je Džoni Dep tužio za klevetu i tražio odštetu od 50 miliona dolara, preneo je Dejli Mejl.

 

- U potpunosti nameravam da ispoštujem sva svoja obećanja. Volela bih da prestane da me tuži pa da mogu to da uradim - rekla je Amber.

 

1 / 11 Foto: Courtesy Everett Collection/ Everett/ Profimedia

 

Advokatica je postavila pitanje glumici zašto je prihvatila tada nagodbu od sedam miliona dolara, Amber je rekla:

 

- Nije me bilo briga za novac. Rečeno mi je da se nikada nećemo nagoditi, ako ne pristanem na iznos koji se može poništiti. Uzela sam daleko manje od onoga što su mi nudili i na šta sam imala pravo.

 

Kako je sama istakla, odluku da novac da u dobrotvorne svrhe je donela jer je Depov novac nikada nije zanaimao, međutim, dokazi pokazuju da je kao donacija uplaćeno samo 1,3 miliona dolara.

 

 

makonda-tracker