uvek u centru pažnje

Živim kao žene mojih godina, a uvek ispadnem najgora: Nataša Bekvalac konačno progovorila o kritikama javnosti

0

Privatni život jedne od najpopularnijih pevačica na Balkanu oduvek privlači mnogo pažnje, a nakon nedavnih turbulencija na ljubavnom planu mnogi su dali sebi za pravo da je osuđuju.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Kada si javna ličnost, normalno je da ima stvari iz tvog privatnog života koje interesuju ljude, ali ne treba ih stavljati kao prioritet u karijeri neke osobe, ne treba fokus stavljati na te stvari. Ja ću dogovoriti uvek na svako pitanje, ako nije zlonamerno. Ako prepoznam zlonamernost, postajem arogatna, jer je to moj odbrambeni mehanizam".

Ona svoj život ne krije previše od javnosti, jer kaže da je tako normalno.

 

foto: Instagram/printscreen

Ima onih koji manipulišu, koji kriju svoj život kao zmija noge, jer, eto, kao žive povučeno, porodični život. A ja i nekolicina nas smo uvek u centru pažnje i uvek ja ispadam crna ovca, 13. prase, uvek ispadnem najgora. Ako sam na nešto alergična to su licemerje i taj lažni, dvostruki moral. Ja živim život sličan životu mojih koleginica i život sličan životu žena mojih godina" i nemam razloga da bilo šta krijem, niti vidim u tome nešto strašno", kaže Nataša Bekvalac.

Dodaje da je mnogi upozoravaju i savetuju da pazi šta objavljuje na društvenim mrežama, pogotovo Instagramu, ali da ona nikad ne razmišlja o negativnim posledicama.

 

makonda-tracker