uvek u centru pažnje

Živim kao žene mojih godina, a uvek ispadnem najgora: Nataša Bekvalac konačno progovorila o kritikama javnosti

0

Privatni život jedne od najpopularnijih pevačica na Balkanu oduvek privlači mnogo pažnje, a nakon nedavnih turbulencija na ljubavnom planu mnogi su dali sebi za pravo da je osuđuju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nataša Bekvalac je uvek u centru pažnje i jedna je od onih bez kojih gotovo da se ne mogu strane u štampi posvećene životu poznatih.

 

Koliko je interesantno kada objavi novu pesmu, album, toliko je, ako ne i više, zanimljiv njen privatni život.

 

Ovako izgleda srećna žena u zagrljaju zaljubljenog muškarca: Nataša Bekvalac pokazala zbog čega je Luka čovek njenog života (FOTO)

 

Kada je objavljeno da se razvodi od Ljube Jovanovića, novinari su je čekali na aerodromu, a ona se pojavila sa novim dečkom - Lukom Lazukićem. Istovremeno, na aerodromu su bili i sportisti Srbije, koji su prošli, maltene, nezapaženo.

 

Upravo ta scena joj je predočena u emisiji Premijerno TV Pink.

Nataša je ovako odgovorila:

To nije dobro. Mislim da su se vrednosti u društvu malo pomerile. Nastao je mali karambol sistema vrednosti".

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

 

Upitana kako se njen novi momak snalazi u novoj situaciji - blicevi, stalno interesovanje medija i javnosti, Nataša je kroz osmeh odgovorila: Na muci se poznaju junaci.

Ja možda delujem dominatno, ali sam ženstvena i volim pored sebe muškarca koji je siguran u sebe. Postoje, naravno, neke stvari koje ne možeš da kontrolišeš, kao što su ove, ali pored mene ne može da stane neko ko je nesiguran, ko nije ostvaren, neko ko ne može da prihvati ceo 'paket aranžman', koji ide sa mnom. Imam i ja svoju negativnu stranu, ali na muci se ne poznaju junaci".

Kaže i da je ne opterećuju komentari i pisanja, ali i da je alergična na licemerje i dvostruki moral pojedinih svojih kolega i koleginica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker