bez objašnjenja

Princ Albert došao sa ženom koju ona NE PODNOSI: Jedan od najvažnijih događaja u Monaku protekao bez princeze Šarlin

0

"Najnesrećnija evropska princeza" ponovo je misteriozno nestala
 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka ostavila je iza sebe težak period.

 

Nakon što je početkom 2021. godine tokom posete Južnoafričkoj Republici, svojoj domovini, dobila infekciju uha grla nosa zbog koje je 10 meseci bla onemogućena da se vrati u Evropu i bude sa svojom decom, ona je i na Starom kontinentu mesecima bila u bolnici.


Iznurena i fizički i psihički, Šarlin je tek odnedavno kod kuće i sa suprugom princem Albertom se pojavljuje na javnim događajima. Ipak, čini se da nije sve kao pre — već dugo se spekuliše da princeza živi u zlatnom kavezu, da je nesrećna i da joj je dosta braka s princem.

 

Štaviše, nedavno su francuski mediji objavili da je par sklopio "ultrapoverljiv ugovor" po kom mora Šarlin godišnje da isplaćuje 10,2 miliona funti, odnosno skoro 12 miliona evra svake godine, za ispunjavanje njenih dužnosti konzort princeze. Navodno je Albert učinio sve što je bilo u njegovoj mogućnosti da se Šarlin ponovo "pojavljuje s njim na javnim događajima".

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Bilo kako bilo, Šarlin i Albert već neko se pojavljuju zajedno i sve na prvi pogled deluje bajkovito, ali princeza je sada ponovo nestala bez objašnjenja.


Naime, u Monaku je održan tradicionalni Bal ruža, a umesto princeze Šarlin pored Alberta je bila njegova sestra princeza Karolin.

 

1 / 3 Foto: CRY-Cyril Moreau/The Photo One/Profimedia


U medijima se već neko vreme spekuliše da Albertova supruga i sestra nemaju najbolji odnos. Navodno Karolina, koja je verovala da ona, a ne njen brat, treba da se nađe na čelu Monaka, nema visoko mišljenje o snahi i zagorčavala joj je život u Kneževskoj palati toliko da se Šarlin nikada nije osećala dobrodošlom. Albertova sestra navodno se ponaša kao šefica čitavoj porodici, a prema princezi Gabrijeli i princu Žaku, Šarlininoj deci, ponaša se kao da im je majka, a ne tetka.


Bal ruža održava se u Monaku od 1954. godine, kada je domaćica bila Grejs Keli, holivudska glumica i supruga princa Renijea III, odnosno majka princa Alberta i princeze Karolin.

 

 

makonda-tracker