NENADOKNADIV GUBITAK

Dirljiva uspomena iz 1979. sa ocem koji je kasnije TRAGIČNO NASTRADAO: Ognjen Amidžić objavio STARU FOTOGRAFIJU

0

Ognjen Amidžić je naš poznati voditelj kog je publika najviše zavolela zbog specifičnog smisla za humor.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Ognjen Amidžić je dobro poznato lice sa malih ekrana, a popularni voditelj uživa u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina.

 

Voditelj je u nekoliko navrata pričao o tragediji koju je preživeo kada je izgubio oca, a na svom Instagramu retko kad deli porodične fotografije, međutim, napravio je izuzetak.

Ognjen je objavio fotografiju iz detinjstva, iz davne 1979. godine na kojoj je kao četvorogodišnjak sa roditeljima i svi su primetilio koliko on liči na oca.

 

Pretpostavljamo koliko su stare porodične fotografije značajne za voditelja, a on je pričao koliko mu je teško pao momenat kada je strašne vesti morao da saopšti majci i sestri.

 

Ognjen Amidžić
foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Zoran Amidžić je bio novinar koji je tragično nastradao 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj, dok je obavljao novinarski zadatak sa kolegama.

 

- U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni. Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen - rekao je on.

 

Inače, na automobil u kom se nalazio Zoran i njegove kolege ispaljeno je preko 300 metaka, a počinioci ni danas nisu otkriveni. Ognjen Amidžić često ističe koliko mu nedostaje otac i nikada neće moći da zaboravi sve njegove žrtve za porodicu. 

 

 

makonda-tracker