da li ste znali?

Od rođenja su JEDINSTVENI: Deca Aleksandra Milića Milija nose po 2 imena SPECIJALNOG ZNAČENJA i takva NEMA NIKO u Srbiji

0

Aleksandar Milić Mili je posvećen muzici i kandidatima u poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a ne krije da je njegov ključ uspeha srećna porodica.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Aleksandar Milić Mili godinama uživa u braku sa suprugom Ninom, za koju mnogi kažu da podseća na supermodele.

 

Ovaj bračni par ima dvoje dece, a Mili je otkrio koja imena su on i supruga dali deci i zašto su se odlučili baš za takav spoj, s obzirom da to nije karakterisitčno za naše područje.

- Sin se zove Markus Simeon Milić, dok je ćerka Mia Jovana Milić. Svako je dobio prvo ime po nekom značenju. Markus znači snaga, obrazovanje i njegov zaštitni znak imena je Lav sa knjigom, dok Mia znači 'moja', jedinstvena, odnosno posebna osoba - rekao je Mili za Grand Online.

 

Mili ne krije da je ljubav između njega i Nine ista kao i prvog dana, a sa druge strane smatra za sebe da je dobar i pažljiv muž, ali da se njegova romantična strana najbolje može videti u njegovim pesmama.

 

1 / 10 Foto: Marina Lopičić

 

- Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo - iskren je bio Mili, a njegova ljubavna priča je mnoge oduševila.

 

 

makonda-tracker