otkriveni!

PRIČALO SE DA JE POREKLOM S KOSOVA: Evo ko su roditelji Damijana Davida, frontmena grupe Moneskin

2

Italijanski pevač i frontmen benda koji je pobedio na ovogodišnjoj Evroviziji ne prestaje da intrigira evropsku javnost, a mnogo pažnje privukla je činjenica da krije porodicu od medija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Damijano David ima tek 22 godine, ali je svestan toga šta sve slava ― naročito preko noći i ogromna, kakva je njega zadesila ― nosi sa sobom, pa je od početka karijere vrlo misteriozan kada je reč o njegovoj privatnosti. Da je u vezi sa Đorđom Soleri saznali smo tek nedavno, iako pevač uživa u ljubavi s poznatom influenserkom već godinama, a i to je podelio tek nakon što su evropski mediji počeli da ga povezuju s poznatim lepoticama poput Sanje Vučić.

 

Ostale detalje o svom privatnom životu Damijano i dalje čuva za sebe, ali je isplivao podatak ko su roditelji atraktivnog Italijana.


Nakon što su se društvenim mrežama proširile glasine da je Damijano David albanskog porekla, otkriveno je da to nema veze sa istinom ― pevačeva majka je Rosela Skonjamiljo, a otac Danijele David. Oboje godinama rade kao stjuardi, zbog čega su proputovali ceo svet, a u više navrata su živeli van Italije. Na jednoj od fan stranica grupe Moneskin pojavila se fotografija Damijanovih roditelja nastala pored Kineskog zida, a mnogi tvrde da je na prvi pogled jasno da je pevač nasledio majčinu lepotu.

 


Pored Damijana, par ima i tri godine starijeg sina Jakopa.

 

 

makonda-tracker