nisu umakli paparacima

POGLEDAJTE NJEGOVU MAJICU: Damijano David PRVI PUT uhvaćen s devojkom, ali to NIJE najvažnije na ovim fotografijama

0

Frontmen benda Moneskin konačno je uslikan u društvu italijanske influenserke Đorđe Soleri

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Damijano David, pevač grupe koja je ovogodišnji pobednik Evrovizije, svoju privatnost čuva daleko od medija, a da je u vezi s modelom i influenserkom Đorđom Soleri saznalo se tek pre nekoliko meseci.

 

Muzičar nije odoleo, pa je podelio Instagram story s jednom mutnom fotografijom s ovom lepoticom i napisao da ne može da veruje da su zajedno već dve godine.

 


Budući da je poznato njegovo pravilo o čuvanju intime od očiju javnosti, u poslednje vreme paparaci ga prate u stopu kako bi otkrili neki detalj iz Damijanovog života, pa je tako u Rimu juče uslikan upravo sa svojom dragom!
Par se nije dodirivao, a viđeni su po izlasku iz jednog bioskopa u Rimu, gde su gledali film "Zlica", za koji je upravo njegov bend snimio svoju verziju pesme I Wanna Be Your Dog grupe The Stooges.


Ipak, nešto je privuklo više pažnje čak i od lepe Đorđe — Damijano je nosio majicu s likom Britni Spirs, odnosno s fotografijom nastalom 2007. godine, kada je pevačica iste večeri obrijala glavu i nasrnula na paparace kišobranom, a potom završila u psihijatrijskoj ustanovi. Ispod Britninog lika stoji natpis Stranger Things, odnosno logotip i naziv čuvene američke serije.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker