bez greške

Nabavite sličnu i imate jaknicu za svako proleće: Nežan, ženstven i (ne)običan komad Anđele Jovanović za dan u Londonu

2

Popularna glumica uvek je odevena fantastično, pa tako i njen stajling za svaki dan ostavlja utisak

Anđela Jovanović navodno je u drugom stanju
Anđela Jovanović navodno je u drugom stanjufoto: _blejzmodesti/Instagram

Srpska glumica Anđela Jovanović, za koju su domaći mediji juče javili da uskoro postaje mama, aktivna je na društvenim mrežama, gde povremeno deli trenutke iz svoje svakodnevice.


Zahvaljujući tome, fanovi jedne od najuspešnijih domaćih mladih glumica imaju priliku da zavire u njen stil za svaki dan, koji je istovremeno i klasičan i vrlo aktuelan i u korak s trendovima.


Anđela je nedavno na Instagramu pokazala da su njen suprug i poznati atletičar Mihail Dudaš otputovali u London, gde su zajedno uživali na početku veze dok su oboje studirali u Engleskoj.

Par je otkrio da se odlično provodi, a Anđela je za jednu šetnju gradom odabrala udoban stajling čija je glavna "zvezda" lagana prolećna jaknica.

 


U pitanju je model od džinsa, kratka i praktična teksas jakna klasičnog dizajna, alii glumica se opredelila za varijantu svetloroze boje, što je u skladu s trendom barbiecore, koji već dve godine ne jenjava.


Glumica je ponela model s presavijenom kragnom, na kopčanje sa džepovima u predelu grudi, jednostavan, prijatan i, zahvaljujući pink boji, još efektniji od standardne jakne od džinsa.

 

Anđela Jovanović u pink teksas jakni
Anđela Jovanović u pink teksas jaknifoto: _blejzmodesti/Instagram

Pink teksas jakna – savršen izbor za proleće 2024!


Teksas jakne spadaju u neprolazne trendove za prolećne i jesenje dane i definitivno je kultni komad koji uvek vredi imati pri ruci ako ste celog dana u gradu ili planirate da ostanete napolju do večeri tokom proleća.

 

Anđela Jovanović u pink teksas jakni
Anđela Jovanović u pink teksas jaknifoto: _blejzmodesti/Instagram

Ovaj efektan komad veoma je zahvalan za kombinovanje – s farmerkama, trenerkama, suknjama, haljinama, pa čak i elegantnim pantalonama, kilotama...

 

 

Originalni izgled teksas jakne se od sedamdesetih i osamdesetih menjao, ali i klasika je i dalje najpouzdaniji izbor, pa možemo biti sigurni da će i najjednostavniji model ravnog kroja ostati trendi još mnogo godina.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stilu mladih

 

makonda-tracker