od prvih dana

Najvažnija podrška, ali iz senke: Misteriozna supruga Dušana Tadića nije tipična žena fudbalera

2

Fudbaler Dušan Tadić skoro punu deceniju je u skladnom braku, a lepotica koja je ukrala njegovo srce preferira da se ne eksponira previše

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i holandskog Ajaksa Dušan Tadić (34) stigao je na Svetsko prvenstvo u Kataru optimističan i spreman i sa osmehom istrčava na teren na svakom meču.


Kao i ostali naši reprezentativci, Tadić ima veliku podršku porodice pred važne mečeve, ali njegova supruga, za razliku od većine žena fudbalera, nije uslikana u Dohi otkako je počeo Mundijal, pa se veruje da je ona ostala kod kuće dok traje takmičenje.

 

Dušan je od 2013. godine u braku s Draganom Vukanac, s kojom ima troje dece: sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru, a par živi u Holandiji, gde naš sportista nastupa već godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac


Par preferira da sačuva od javnosti privatnost svoje porodice, pa njihovu decu ne viđamo na društvenim mrežama, a ni sama Dragana nije mnogo aktivna na Instagramu. Tako se na njenom profilu mogu videti samo dve Draganine fotografije i jedna Dušanova.


Par se upoznao još dok je Tadić nastupao za FK Vojvodina, a sportista ističe da uživa u idili sa svojim najmilijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac


Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja – izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije u jednom intervjuu.


Domaći mediji pisali su svojevremeno da su Tadići u Holandiji kupili luksuznu nekretninu vrednu dva miliona evra, ali svoj dom nisu pokazali na mrežama, niti se preterano razmeću svojim imetkom.

 

1 / 7 Foto: Dado Đilas

 

 

makonda-tracker