Tragična priča

Zbog nestvarne lepote mnogi nisu verovali da boluje od ŠIZOFRENIJE i da je zavisna od alkohola, a na komemoraciju je došao sam njen sin: Svi detalji životne priče popularne glumice (FOTO)

0
Zbog Veronikinog uspeha u manekenskim vodama porodica je odlučila da se preseli na Beverli Hils gde je upisala školu glume.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Karijera Veronike Lejk je dokaz da je moguće postati legenda za sva vremena, iako nije ostavila preveliki trag u filmskoj industriji. Bavila se glumom nekoliko godina, a postala je jedna od najpoznatijih i najlepših holivudskih glumica svog vremena.

 

Sudbina zvezde koju bi malo ko preživeo: Sestru su mu silovali četri muškarca, a oca su mu upucali (FOTO)

 

Njena filmska karijera brzo se završila jer je patila od mentalnih bolesti i alkoholizma i bila je potrešena porodičnim tragedijama. Rođena je u radničkoj porodici pod imenom Konstans Fransis Mari Okelman 14. novembra 1922. godine. Njen otac je umro u nesreći kada je imala samo 10 godina, a ona je nakon toga postala problematična i uskoro joj je dijagnostikovana šizofrenija.

 

 

Porodica je odlučila da se preseli na Beverli Hils...

 

foto: Profimedia

Majka se preudala, pa je Veronika dobila očuhovo prezime. Iako su se mnogo selili, ipak su uspeli da se smeste na Floridi na kojoj je, tada kao tinejdžerka, počela da se bavi modelingom i da pobeđuje na takmičenjima lepote.

 

Nastavak priče pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker