uznemirujući detalji

Zašto je priveden Žerar Depardje? Optužbe protiv glumca su JEZIVE, a dugo se priča da "svi znaju da on napada žene"

0

Poznati francuski glumac jutros je pozvan da se javi u policijsku stanicu

Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj žena!
Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj žena!foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Čuveni francuski glumac Žerar Depardje pozvan je u ponedeljak ujutro u parisku policijsku stanicu kako bi bio zadržan u policijskom pritvoru, javljaju tamošnji mediji.


On će biti saslušan povodom optužbi za seksualni napad od strane dveju žena, piše BFMTV, koji dodaje da se Depardje trenutno nalazi u u stanici radi ispitivanja.


Glumca trenutno optužuju dve žene, koje navode da su doživele napad na snimanjima filmova "Mađioničar i Sijamci" 2014. i "Zeleni kapci" 2021. godine, a Žerar Depardje sve negira.

Prva žena koja ga je optužila navodi da se sve dogodilo u septembru 2021. godine, kada je Depardje navodno dok je sedeo u hodniku zgrabio ovu ženu i pribio ju je između svojih butina. Tvrdi da ju je doririvao u predelu struka, grudi i zadnjice i rekao joj:


Zabiću svoj veliki suncobran u tvoju p***u.

 

Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj žena
Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj ženafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Žena koja danas ima 53 godine, ističe da se našla u "zamci za vukove koja ju je pritisla velikom snagom" i da je bila potrebna intervencija druge osobe da bi se oslobodila. Navodno je Depardje zbog svega bio primoran da se izvini, a on je, navodi se, rekao da se "izvinjava što je potrebno da se izvini", ali je kasnije tokom snimanja žrtvu nazivao "dro*om".


Depardje je prošle godine listu Le Figaro poslao pismo u kom je izneo svoju stranu priče i sve odbacio, a neimenovana žena, koja je dekoraterka scene, ističe da od tada ne može da radi, ima napade anksioznosti i simptome posttraumatskog stresa.


Druga podnositeljka prijave je pomoćnica na setu koja podseća na dela koja su, prema njenim rečima, počinjena u martu 2014, tokom snimanja kratkog filma "Mađioničar i Sijamci". Kaže da se nekoliko članova filmske ekipe tada sastalo u Depardjeovoj kući kako bi se pripremili za snimanje, a tada ju je, kada je imala 24 godina, glumac navodno dodirivao po zadnjici i upućivao joj nepristojne komentare.

 

Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj žena
Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj ženafoto: Love Paris / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ponovo su se sreli krajem istog meseca, a on je ponovo dodirivao njene intimne delove, tvrdni ona, i davao joj eksplicitne seksualne predloge.


Depardje je optužen i za silovanje u decembru 2020, kao i za seksualni napad na glumicu Šarlot Arno. Do sada ga je optužilo 13 žena, a u decembru je pronađena mrtva francuska glumica Emanuel Debever, koja je izvršila samoubistvo u 61. godini i prva je koja je otvoreno optužila Depardjea za seksualno nasilje.

 

Glumica Anuk Grinber, koja poznaje Depardjea decenijama, nedavno je izjavila za Elle da "svako ko je ikada radio s njim zna da on napada žene", kao i da ga niko nije osuđivao iz straha da bi mogao da ugrozi svoju karijeru.

 

Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj žena
Žerara Depardjea je optužio dvocifren broj ženafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Svi su mu dozvolili da bude čudovište – rekla je nedavno za radio France Inter i pozvala sve da prekinu s mostruoznošću.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ponašanje advokata na suđenju Miroslavu Aleksiću

 

makonda-tracker