ne haje za tuđe mišljenje

40 godina mlađi i NE MOŽE DA MU ODOLI: Novi dečko čuvene pevačice – muzičar koji je starletu prevario s najmanje 12 ŽENA

0

Živa legenda svetske muzike razmenjivala je nežnosti s novim dečkom na crvenom tepihu ne mareći za komentare

Pevačica Šer i njen novi dečko Aleksander Edvards
Pevačica Šer i njen novi dečko Aleksander Edvardsfoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Čuvena pevačica Šer (76) nije među poznatima koji su ovih dana na Nedelji mode u Parizu, ali i ona je posetila jedan važan modni događaj.


Jedna od najvećih zvezda sedamdesetih i osamdesetih prisustvovala je modnoj reviji italijanske kuće Versace u Los Anđelesu, na kojoj je prikazala kolekcija odeće za jesen/zimu 2023. godine.


Na predstavljanje ove linije ona nije stigla sama – društvo joj je pravio dečko Aleksander Edvards (37), a ovo je bilo njihovo prvo zvanično pojavljivanje na nekom crvenom tepihu. Par je rešio da stigne u velikom stilu, a pored toga što su se doterali i strpljivo pozirali okupljenim foto-reporterima, Šer i Aleksander su razmenjivali nežnosti pred svima.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Skoro 40 godina mlađi muzički producent i muzička diva izgledali su vrlo zadovoljno i zaljubljeno, javljaju američki mediji.


Par je prvi put viđen zajedno u novembru, kada su uslikani kako šetaju držeći se za ruke, a potom su potvrdili da su u srećnoj vezi. Nedavno se pisalo da su upoznali jedno drugo sa svojim porodicama, uključujući i njihovu decu iz ranijih veza.

 

Šer i njen novi dečko već neko vreme se ne kriju
Šer i njen novi dečko već neko vreme se ne krijufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šer je nedavno priznala da je svesna koliko čudno zvuči da su zaljubljeni i pored takve razlike u godinama, ali ne mari previše jer njima to ništa ne znači.


Na papiru, to je pomalo smešno. Ali u stvarnosti, slažemo se izvanredno. On je sjajan. A ja ne pripisujem muškarcima kvalitete koje nemaju – napomenula je pevačica tokom gostovanja u emisiji mlađe koleginice Keli Klarkson u decembru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.E. (@ae4president)


Aleksander Edvards ranije je bio u trogodišnjoj vezi s bivšom striptizetom i starletom Amber Rouz, koja ga je optužila da ju je varao s najmanje 12 žena.

 

 

makonda-tracker