apsolutni kraj

Prva odluka posle punoletstva – UDARAC OCU: Ćerka Toma Kruza uklonila njegov poslednji trag u životu

0

Holivudski glumac nije video ćerku od 2013. godine, a njena majka Kejti Holms i ona nikada to nisu komentarisale, ali sada je jasno kako se Suri oseća posle 11 godina bez oca u svom životu

Tom Kruz i Kejti Holms sa ćerkom Suri 2007. godine
Tom Kruz i Kejti Holms sa ćerkom Suri 2007. godinefoto: MAXPPP / Newscom / Profimedia

Suri Kruz, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, napunuila je 19. aprila ove godine 18 godina, i odmah donela krupnu odluku.


Tinejdžerka je, po svemu sudeći, prestala da koristi prezime svog oca, a još uvek nije poznato da li ga je i zvanično promenila.


Suri je nedavno igrala u školskoj predstavi Head Over Heels, kada su je iz publike ponosno posmatrali majka Kejti Holms, deka Martin i baka Ketlin, a na spisku učesnika u predstavi nije bilo imena Suri Kruz.

Umesto toga, pisalo je – Suri Noel, piše OK! Magazine.

 

Suri Kruz svakodnevno je na meti paparaca u Njujorku
Suri Kruz svakodnevno je na meti paparaca u Njujorkufoto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veruje se da je ovo izraz poštovanja devojčice prema svojoj majci, čije je Noel srednje ime. Kako su pisali mediji, Suri na rođenju nije dobila srednje ime, već je u dokumentaciji navedena samo kao Suri Kruz.


Tom Kruz i njegovo jedino biološko dete nemaju nikakav odnos ni komunikaciju godinama, otkako je Suri bila mala, dok joj je majka najveća podrška.


Izvor blizak porodici prošle godine je za Daily Mail otkrio da Kruz nije video svoju ćerku od 2013. godine.

 

Tom Kruz sa bebom Suri u naručju
Tom Kruz sa bebom Suri u naručjufoto: EPA/ALESSANDRO DI MEO

Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vreme s njim više od decenije – istakao je on. – Ne ide da gleda njegove filmove i on nije deo njenog života.


Ranije se pisalo da je Tom Kruz odlučio da prekine svaki kontakt sa ćerkom nakon razvoda od njene majke Kejti Holms 2012. zbog pravila u sajentologiji da se iz života isključe bivši članovi Crkve, što su Kejti i Suri postale nakon kraha ovog braka, prekinuvši sve veze sa sajentolozima.


Kejti Holms poznata je kao neko ko ne priča o svojoj privatnosti ni često ni detaljno, ali je 2022. napravila izuzetak u intervjuu za InStyle, kada je otkrila da njena ćerka ima snažnu ličnost i da ona sama daje sve od sebe da joj pomogne da ostane takva.

 

Suri Kruz odrekla se prezimena svog oca i sada se predstavlja kao Suri Noel
Suri Kruz odrekla se prezimena svog oca i sada se predstavlja kao Suri Noelfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Toliko je volim... Moj najveći cilj je bio da negujem njenu individualnost – objasnila je glumica. – Da se uverim da je ona 100% ona, da je jaka, puna samopouzdanja i sposobna. I da to zna.


Veruje se da Suri nema nikakav odnos ni sa svojim starijim polubratom Konorom i polusestrom Belom, koje je Tom Kruz usvojio dok je bio u braku s Nikol Kidman. Bela i Konor, posvećeni sajentolozi, takođe su prekinuli komunikaciju sa svojom majkom nakon što se ona razvela od Kruza i napustila sajentologiju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Transformacija holivudske glumice

 

makonda-tracker