novi početak

Bivši ju je RAZORIO, utehu je našla u Beograđanki, pa ju je odbacila: Slavna glumica sada ima novu ljubav i – BLISTA

0

Nakon nekoliko veza koje su privlačile pažnju javnosti, holivudska glumica Demi Mur viđena je s mladićem kog ranije nismo imali priliku da upoznamo

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Američka glumica Demi Mur pre nekoliko dana je proslavila 60. rođendan, a navodno joj je slavlje uveličao novi dečko!


Kako pišu američki mediji, ona je uhvaćena u društvu nepoznatog i mlađeg muškarca s kojim je bila vrlo bliska, što je bilo iznenađenje za tamošnju javnost. Ona je, naime, oko godinu dana bila u vezi sa 11 godina mlađim švajcarskim kuvarom Danijelom Humom, a sada je otkriveno da je ovoj ljubavi došao kraj i da Demi Mur ljubi novi dečko.

 

Još uvek nije otkriven identitet misterioznog mladića, kao ni koliko je njihova veza ozbiljna, ali je bilo evidentno da se Demi sjajno provodi s njim. 

 

Demi Mur
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je, u svakom slučaju, zaslužila srećne trenutke, nakon emotivnog kraha o kom je pričala i godinama nakon što se dogodio.


Pored braka s Brusom Vilisom, s kojim je danas u prijateljskim odnosima, najpoznatija ljubavna priča Demi Mur bila je ona sa Eštonom Kučerom. Par je bio u braku od 2005. do 2013. godine, a glumica je 2020. objavila memoare u kojima je podelila mnoge "prljave" detalje iz njihovog odnosa. Tvrdila je da ju je varao i da ju je ubedio da imaju seks utroje, a to je samo deo priče.


Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlična mogu da budem, ali znam da je to bila greška – istakla je Demi.

Doživela je u ovom braku mnogo ponižavajućih stvari, a tvrdila je i da je Ešton tražio da urinira po njemu.


Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa – objasnila je Demi.

Nakon njihovog razvoda, glumica je imala više veza, a najviše pažnje privlačila je njena navodna ljubav sa stilistkinjom Mašom Mandžukom, koja je poreklom iz Beograda i čiju je ćerku Rumi, opet navodno, Demi usvojila.

 

1 / 4 Foto: WCP,Bruve,Javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Maša je, inače, bila jedna od prvih koja je Demi javno čestitala na objavljenoj autobiografiji. Beograđanka je, naime, objavila fotografiju za koju je pozirala s Demi i napisala:


Obožavam te i više sam nego ponosna svim onim što si ti, čast mi je što sam deo tvog života.


Međutim, nagađanja o njihovoj vezi nikad nisu potvrđena, a nakon izvesnog vremena otkriveno je da je Demi započela ljubav s Danijelom Humom, navodno ostavivši Mašu zbog njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Humm (@danielhumm)

 

Nije poznato zbog čega je okončana i ova veza, ali je jasno da Demi nije dugo tugovala i da je ponovo zadovoljna i uobičajeno prelepa.

 

 

makonda-tracker