iskreno

Zašto uporno ponavlja da je STRAŠNO ŠTO JE KIJANU RIVS ŽIV?! Metju Peri objasnio šta ga je nateralo na takve izjave

1

Nakon što je dva puta u svojoj knjizi napisao da je užasno što Kijanu Rivs i dalje hoda među nama dok velikani umiru, glumac se oglasio i objasnio o čemu se radi

foto: Porsche/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Porsche/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Metju Peri, kog smo zavoleli kao Čendlera u sitkomu "Prijatelji", nedavno je objavio memoare "Prijatelji, ljubavnice i velika užasna stvar", u kojima je otkrio mnogo detalja o svom životu koji nam do sad nisu bili poznati.


On je pisao o svojoj borbi s porocima, kriznim situacijama u kojima se našao, a medijima je posebno zanimljiv jedan detalj – "gorka osećanja i ogorčenost", kako pišu, "prema Kijanuu Rivsu".

 

Zašto istinski mislioci kao River Feniks i Hit Ledžer umiru, ali Kijanu Rivs i dalje hoda među nama? – piše Peri.


To nije jedini put da ga je pomenuo u ovom kontekstu – napisao je isto i dok se sećao kako je reagovao na vest o smrti komičara Krisa Farlija.

 

Metju Peri
foto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Napravio sam rupu u zidu garderobe Dženifer Aniston kad sam saznao – piše on. – A Kijanu Rivs i dalje hoda među nama!


Nakon što su na društvenim mrežama fanovi Kijanua Rivsa burno reagovali, budući da je glumac poznat po tome što ne pravi skandale i toliko je posvećen humanitarnom radu i skroman da ga često nazivaju "najboljim čovekom u Holivudu", Peri je bio prinuđen da se oglasi. Kako je istakao, sve je trebalo da bude šala i on nema ništa protiv kolege.


Zapravo, ja sam Kijanuov veliki fan. Samo sam nasumično odabrao neko ime, moja greška – rekao je glumac za People. – Izvinjavam se. Trebalo je da iskoristim sopstveno ime.

 

 

makonda-tracker