iskreno

"Ja sam kao DIVLJA ŽIVOTINJA – više se ni NE UMIVAM": Slavna glumica priznala zašto se zapustila proteklih godina

0

Čuvena holivudska glumica Kameron Dijaz odrekla se glamura i karijere kako bi se posvetila porodičnom životu, a nije rekla zbogom samo crvenom tepihu nego i osnovnim principima brige o koži.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kameron Dijaz (49) decenijama je bila holivudska it devojka – muškarci su želeli nju, žene su želele da budu ona, a divljenje ju je dočekivalo na svakom koraku.


Ona je, međutim, nedavno rešila da se povuče s javne scene i više ne prihvata nove uloge, a vrlo retko imamo priliku da je vidimo. Nedavno je, međutim, gostovala u jednom podkastu Rule Breakers, gde je pričala o svom životu i stavovima.

 

Ona je nazvala holivudski život "zamkom" i smatra da je uspešno pobegla iz nje kada se okrenula mirnijem životu sa suprugom Bendžijem Medenom, poznatim američkim rokerom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kako su mediji nedavno pisali, Kameron je odbila ponudu od čak 100 miliona dolara da se vrati ispred kamere, ali kaže da ne žali ni za čim.


Ja sam bez sumnje žrtva društvene objektifikacije i eksploatacije koju žene trpe – rekla je.


Ona je istakla da je njen novi život oslobađajući i da danas drugačije gleda na lepotu.


U Holivudu je teško ne gledati sebe osuđujuće kada se uporedite s tuđim obeležjima lepote, mislim da je to jedna od najvećih stvari zbog kojih ne žalim. Proteklih osam godina – ja sam divlja, ja sam divlja životinja, ja sam zver – rekla je glumica. – Jednostavno me nije briga. Bukvalno poslednja stvar na koju pomislim u toku dana je kako izgledam.


Štaviše, ona je priznala da se više uopšte ne bavi negom.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Ne, ne, bukvalno ništa ne radim. Nikad se ne umivam, na primer – kaže Kameron i dodaje da na policama ima "milion proizvoda koji skupljaju prašinu".


Dvaput mesečno pomislim "O, možda bi trebalo ovo da namažem". I jednom je dovoljno, zar ne? Je li to sve što treba da radimo? Stvarno nisam u životnoj fazi u kojoj bih ulagala energiju u to – priznaje glumica.


Dok se bliži 50. rođendanu, Kameron Dijaz je okrenutija negovanju tela iznutra, odnosno jačanju zdravlja.
 

 

makonda-tracker