raznežićete se

OVAKO SE IZJAVLJUJE LJUBAV! Suprug Kameron Dijaz sve iznenadio emotivnom porukom glumici, ali i mnogim drugim ženama

0

Par koji inače drži do svoje privatnosti i ne otkriva gotovo ništao svom porodičnom životu sada je sve dirnuo upravo svojom intimom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kameron Dijaz već šest godina je u braku s Bendžijem Madenom, gitaristom i vokalom benda Good Charlotte, s kojim ima ćerku Rediks.


Glumica koja je svojevremeno izjavila da nema nameru da postane majka pre nekoliko godina je promeila odluku i rešila da zasnuje porodicu sa svojim izabranikom, a par je poznat po tome što ne priča o privatnom životu. Njihovu ćerku još uvek nismo videli, a njihova porodična svakodnevica nije tema pisanja medija, pa je pravo iznenađenje emotivna poruka koju je Maden uputio povodom Dana majki.

 


Muzičar je, naime, u ime njihove mezimice uputio Kameron reči zahvalnosti za život ispunjen ljubavlju.


Moja religija je porodica, a Majka je bog. Kameron Dijaz, ti brineš o nama i neguješ nas. Sve oko tebe raste i cveta pod tvojim svetlom. Naša malecka i ja živimo voljeni od strane tebe i zahvalni smo ti. Volimo te zauvek, mamice, hvala ti na svemu što činiš. Srećan ti Dan majki — napisao je Bendži na Instagramu pored interesantnog portreta koji je podelio. — Takođe, hrana! Treba mi trenutak da odam priznanje tvojoj hrani!

 


On je dodao da želi blagosloven dan svojoj majci, sestrama, prijateljicama i koleginicama koje su nesebične i neverovatne majke, kao i svim mamama koje možda ne čuju dovoljno često slične reči.


Sve ste vi boginje — poručio je Maden.


 

 

makonda-tracker