šta vi mislite?

Ona izgleda isto već 20 godina? Sofija Vergara podelila fotografiju iz prošlosti koja dokazuje da je za nju vreme stalo

0

Manekenka je uspela u onome šta mogni nisu, a to je da prkosi prirodi i zadrži svoj mladalački izgled u svojoj petoj deceniji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvobitno je svoju karijeru kao manekenka Sofija Vergara otpočela u Južnoj Americi snimajući reklame, da bi svetsku slavu stekla svojom ulogom u filmu Chasing Papi 2003. godine. Glumila je i u seriji Moderna porodica, a uvršćena je i na listu najuticajnijih žena. Dvehiljaditih dobila je i nezvaničnu titulu seks simbola, prema nekim mišljenjima. 

 

Međutim, pažnju je privukla činjenica da je manekenka na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz ranih dvehiljaditih godina i upoređujući njen tadašnji izgled sa današnjim ne mogu se uočiti velike razlike. Naime, ona ako je suditi po ovoj fotografiji izgleda isto već dvadeset goina. 

 

Na fotografiji je nosila teget rupičastu haljinu ispod koje joj se nazirao donji vep, dok je na gornjem delu haljine, tj. preko grudi držala prekrštene ruke. Na sve ovo dodala je i decentne minđuše koje su uspele da privuku pažnju pored smeđe kose kakvu nijasnu Vergara nosi i danas. 

 

Šta vi mislite, da li se Sofija Vergara promenila?

 

makonda-tracker