Sa ukusom

Godinama su živeli po hotelima, a onda je za svoju suprugu stvorio prekrasan dom: Ovde živi Džihan iz serije Paramparčad! (FOTO)

0
Nakon godina selidbe, popularni turski glumac je svoj dom opremio pažljivo vodeći računa o svakom detalju. No, posebnu pažnju je posvetio raskošnom vrtu koji je uredio samo za svoju suprugu.

 

 

foto: Youtube Printscreen

 

U jednostavno projektovanom vrtu smešten je veliki bazen u kome se Erkan, inače zaljubljenik u plivanje, rado opušta, a tu je i fudbalski teren gde Džano sa drugarima i vernim psom, labradorom Šanslijem, provodi lepe trenutke.

 

foto: Youtube Printscreen

 

No pažnju gostiju najviše privlače dve stvari, organska bašta u dnu vrta i – roštilj!

 

foto: Youtube Printscreen

Odrastao sam u kući s baštom - otkrio je gkumac u emisiji Nedeljna šetnja, "Održavanje vrta i gajenje povrća tada su bili moja dužnost i zadovoljstvo, a sad se samo bavim skupljanjem plodova", našalio se, "Nema ništa lepše nego kad ujutro odem u svoj vrt i uberem povrće za doručak".

Erkan ima još jedan ritual koji je poneo iz roditeljske kuće: svako jutro na prazan stomak pojede tri masline i popije malo devičanskog maslinovog ulja. I radi zdravlja, a i radi porodične dobrobiti, kaže.

 

Znate je kao zloću iz serije Paramparčad, a svojom izjavom je izazvala pravu buru: Ne žalim što nemam decu jer... (FOTO)

 

A roštilj?

 

Pa kad mu dođu dragi prijatelji i rođaci, markantni glumac im svojim rukama ispeče meso i povrće. I to ne bilo kakvo meso: u njegov dom stiže samo ono najbolje i to pravo iz Stekhausa, mesare čiji je on vlasnik, a nalazi se takođe na Bejkozu. Glumac je pre dve godine uz mesaru otvorio i gril restoran, što je u poslednje vreme trend u Istanbulu.

 

 

makonda-tracker