(ne)prikladno za ledi

Pamtite je po najbizarnijoj izjavi, a ŠOK je njena specijalnost: Kontroverzna ledi zapanjila Kan u – GOLOJ HALJINI

0

Ledi Viktorija često i rado deli svoje prilično kontroverzne stavove, a sada je pokazala da voli da ostavi bez reči i stilom

Ledi Viktorija Hervi na premijeri filma 'Megalopolis' na Kanskom festivalu
Ledi Viktorija Hervi na premijeri filma "Megalopolis" na Kanskom festivalufoto: Loredana Sangiuliano / Zuma Press / Profimedia

Kanski festival tradicionalno okuplja najlepše glumice sveta, supermodele, a često se na crvenom tepihu nađe mesta i na poznate ličnosti koje inače nisu toliko pred očima javnosti.


Ovog puta gošća Festivala bila je ledi Viktorija Hervi (47), istaknuta pripadnica britanske aristokratije, koja je prošetala crvenim tepihom pred premijeru filma "Megalopolis" Frensisa Forda Kopole.


Ćerka markiza od Bristola, koja je poznata i po vezi s kontroverznim princem Endruom, najmlađim sinom pokojne kraljice Elizabete, stigla je na ovaj događaj u izdanju u kakvom definitivno nismo navikli da viđamo dame njenog staleža.

Ledi Viktorija pojavila se u varijanti tzv. gole haljine, odnosno u modelu od prozirne tkanine koji malo šta ostavlja mašti, pa je tako pokazala donji veš.

 

Ledi Viktorija Hervi na Kanskom festivalu
Ledi Viktorija Hervi na Kanskom festivalufoto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Ona je prošetala crvenim tepihom u toaleti sastavljenoj od providnog korseta prekrivenog detaljima u obliku latica ruža koje joj strateški prekrivaju grudi, a slično je i sa ostatkom haljine, koja ima i dubok šlic i ekstravagantan šlep.


Ledi Viktorija ovim je još jednom podsetila da definitivno nije tipična predstavnica britanskog visokog društva, što smo često imali priliku da vidimo i u prošlosti.

 

Ledi Viktorija Hervi na Kanskom festivalu
Ledi Viktorija Hervi na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/Matthew Baker / POOL

Ko je ledi Viktorija Hervi?


Ona je ćerka Viktora Frederika Kohrejna Hervija, šestog markiza od Bristola, i njegove treće žene Ivon Mari Saton, a na svet je došla na 61. rođendan svog oca. Prve dve godine je živela u luksuznoj porodičnoj kući u Safoku, nakon čega se njena porodica preselila u Monako, "poreski raj", a u vreme kada je Viktorijin otac umro 1985. stanovali su u stanu u Monte Karlu, ali su ipak imali dadilju i batlera.


Dok je pohađala Univerzitet u Bristolu odbila je da ide na časove francuskog i istorije umetnosti, zbog čega je majka prestala da joj daje džeparac, pa je mlada ledi morala da se zaposli kao recepcionarka.

 

Ledi Viktorija je pripadnica visokog društva u Evropi
Ledi Viktorija je pripadnica visokog društva u Evropifoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Potom je radila kao model i televizijska voditeljka, a imala je priliku da se okuša i u glumi.


Bila je u vezama s više poznatih muškaraca, među kojima je i princ Endru, koga je nedavno branila nakon niza negativnih komentara o njemu kada se našao u centru skandala Džefrija Epstajna. Tom prilikom je u intervjuu za GB News navela da je kralj Čarls uvek bio ljubomoran na Endruovu "uspešnu vojnu karijeru" i činjenicu da je bio "rezervni".

 


Verovatno je, ipak, najpoznatija po izjavi da joj nije jasno zašto se beskućnici smrzavaju tokom zime umesto da odu na neko toplo mesto poput Kariba, gde "mogu da jedu svežu ribu po ceo dan".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati da vlada još dugo"

 

makonda-tracker