morate ih imati

U Srbiji ih možete naći već za 2.990 RSD: Mila Kunis nosi jedine cipele za koje znamo – nosiće se ZAUVEK & UZ SVE

0

Oblačite najelegantniju haljinu koju ste ikad imali? Otmeno odelo? Farmerke i majicu? Kombinujte ih sa cipelama kakve Mila Kunis obožava i utisak će biti spektakularan!

Mila Kunis na obeležavanju 25. godišnjice početka emitovanja serije 'Porodični čovek'
Mila Kunis na obeležavanju 25. godišnjice početka emitovanja serije "Porodični čovek"foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Holivudska glumica Mila Kunis jedna je od zvezdakoje su prisustvovale obeležavanju 25. godišnjice animirane humorističke serije "Porodični čovek" (Family Guy), u kojoj je "pozajmljivala glas" liku Meg Grifin, ćerke glavnih likova.


Popularna lepotica ukrajinskog porekla tim povodom se okupila s dragim članovima ekipe koja stoji iza ovog animiranog sitkoma, među kojima su bili Set Mekfarlan, Set Grin i Aleks Bornstajn.


Za ovu priliku odabrala je elegantno, ali ne preterano napadno izdanje, sastavljeno od otmenih crnih pantalona ravnih nogavica i crne košulje s belim tufnicama, a sve je upotpunila klasičnim salonkama koje nemaju rok trajanja u modi.

 

Mila Kunis u crnim salonkama na obeležavanju 25. godišnjice početka emitovanja serije 'Porodični čovek'
Mila Kunis u crnim salonkama na obeležavanju 25. godišnjice početka emitovanja serije "Porodični čovek"foto: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Crne salonke – provereni klasik


Kad god planiramo stajling za svečanije prilike, ako imamo bilo kakvu dilemu u vezi s obućom, jasno je da je nemoguće napraviti grešku uz najjednostavnije salonke špicastog vrha.


Iz sezone u sezonu, klasične crne cipele visokih štikli imaju svoje mesto u kolekcijama poznatih brendova i neizostavan su deo modnih kombinacija koje nas oduševljavaju, a poznate devojke nose ih i na crvenom tepihu i u manje formalnim prilikama.

 

Mila Kunis u crnim salonkama
Mila Kunis u crnim salonkamafoto: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Savršen su dodatak najglamuroznijim toaletama, suknjama i odelima, ali izgledaće i vrlo efektno u spoju s farmerkama, krop topovima i košuljama i dodati dozu elegancije ležernijem autfitu.

 

Crne salonke s tankim štiklama
Crne salonke s tankim štiklamafoto: New Africa/Shutterstock

Izdužuju nogu, zrače suptilnom otmenošću i pogodne su za kombinovanje, što im je dalo status neprevaziđenog klasika, bez obzira na to za koju se visinu štikle opredelite. Jednako su efektne i lakovane i verzije od prevrnute kože, s platformom ili bez nje, s tankom ili blok-štiklom...

 


Jednostavno, kakva god model da odaberete, imate pouzdane cipele kad god želite da izgledate malo ili mnogo elegantnije, u zavisnosti od odevne varijante.

 

U zavisnosti od toga koliko vam je dubok džep, postoji mnogo verzija ove pouzdane obuće, a najjeftinije koje smo uspeli da pronađemo u Srbiji koštaju 2.990 dinara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o počecima kao modni kreator 

 

makonda-tracker