vamp

Vatreno, zavodljivo & VEČNO TRENDI! 5 komada od crvene kože kojima je Severina hipnotisala Balkan

0

Hrvatska pevačica obožava kožnu odeću, a u poslednje vreme često bira komade crvene boje, za koju kažu da će obeležiti 2024.

Severina Vučković često nosi kožnu odeću, a crvena boja joj je omiljena
Severina Vučković često nosi kožnu odeću, a crvena boja joj je omiljenafoto: severina/Instagram/printscreen

Koža nikada ne izlazi iz mode, a proteklih godina se silovito vraćala među najdominantnije trendove.


Bilo da se radi o jaknama, suknjama, pantalonama ili haljinama, koža je veoma svestran materijal koji odevnim kombinacijama daje dašak smelosti i elegancije.


Crna kožna odeća je klasik s kojim nema greške, a trenutno su aktuelni i komadi crvene boje, električnoplave, smaragdnozelene, kamel...

Međutim, najpopularnija je crvena koža, u skladu s trendom ove boje u svim sezonama tokom 2024, a hrvatska pop pevačica Severina već neko vreme nosi takve komade. Viđali smo je u raznim kožnim odevnim predmetima crvene boje, koji odlično idu uz njenu vatrenost na sceni, a ovo su neki od njih.


Crvene kožne pantalone


Severina je u više navrata nosila efektan model pripijen uz nogu, koji izdužuje figuru, a obično svoje crvene kožne pantalone nosi s jednostavnim majicama s natpisima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Jednom prilikom je u Dubrovniku nastupila u kombinaciji kožnih pantalona i klasične crvene jaknice od kože, kratkog modela nazubljenih revera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Crvena midi-suknja


Suknja koja pada ispod kolena model je s kojim je nemoguće pogrešiti u bilo kojoj sezoni, a Severina je nedavno nosila elegantnu suknju ravnog kroja.


Najpre smo je videli uz spoju s prugastim belim kardiganom, zatvorenim sandalama i Lady Dior tašnicom crvene boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Nekoliko dana kasnije, pevačica je u Skoplju pozirala u istoj suknji, ovog puta u spoju sa svetloplavom klasičnom košuljom, ogrnuta džemperom sa crvenim prugama i zelenim papučama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Mini-haljina


Prilikom žiriranja u takmičenju Superstar Croatia, Seve je nosila mini-haljinu od kože, crveni model bez bretela koji ima srcoliki izrez i asimetrični porub i savršen je način da se istakne urođeni seksepil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Bajkerska jakna


Severina u svom garderoberu ima više kožnih jakni, a jednom prilikom je na nastupu u Rakičanu nosila lakovani model crvene boje koji je veoma efektan, i to u kombinaciji sa uskom crvenom haljinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Mantil od kože


Kožni mantili već nekoliko sezona su nezaobilazni u stilu poznatih trendseterki, a Severina je svojim fanovima čestitala Novu godinu fotogradfijom za koju je pozirala u dugačkom mantilu s dvorednim kopčanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

U pitanju je lakovani model klasičnog dizajna, sa širim reverima, na kom je struk naglasila tankim pojasom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker