dostižno savršenstvo

Koji od 7 tipova ženskih grudi vi imate? Upoznajte svoje telo da bi vam dekolte izgledao besprekorno!

0
Kako je moguće da supermodeli sa izuzetno malim grudima izgledaju kao da imaju budno poprsje? Trik je u tome što odlično poznaju svoj oblik grudi...

 

foto: Profimedia

"Tanke" grudi


Ovaj oblik je tanji pri vrhu, puniji pri dnu, i duže su nego što su šire. Ukoliko su uz to i relativno male, vi imate tip "tankih" grudi. Za ovaj oblik najviše odgovaraju dublji i brushalteri sa punjenjem koji će povećati veličinu grudi i malo ih podići.

 

9 najboljih recepata za lepotu: Evo kako da sprečite opuštanje grudi


Asimetrične grudi


Možda će vam zvučati čudno, ali većina žena ima asimetrične grudi, bilo da se radi o obliku ili veličini. Ukoliko vam je jedna dojka veća od druge onda definitivno spadate u ovu kategoriju. Najčešće ta asimetrija nije toliko izražena da morate da nosite specijalno pravljene brushaltere, te stoga slobodno probajte grudnjak u koji možete da stavite ili sklonite umetak pa tako nadomestite razliku u veličini ili obliku.

 

Penelope Kruz: Trik haljina koja povećava grudi i stanjuje struk

 

Oblik zvona


Ovaj oblik je prilično sličan tipu "tankih" grudi samo što su znatno veće. Birajte grudnjake koji će lepo prijanjati vašim grudima i koji će da spreče da vam grudi ispadaju van korpice.

makonda-tracker