stvara iluziju

Skriva višak na stomaku, a vizuelno podiže zadnjicu! Model BIKINIJA koji stoji maltene svima i nosi se svakog leta

0

Kako izgledati vitkije u dvodelnom kupaćem kostimu?

foto: IKO-studio/Shutterstock
foto: IKO-studio/Shutterstock

Koliko god modnih trikova znali, kada je u pitanju moda za plažu, tu nema mnogo mesta za manevrisanje — nemoguće je sakriti bilo šta. Ili smo makar tako mislili!


Modna industrija neprestano se razvija i osmišljava nove zanimljive metode da vizuelno izdužimo i suzimo figuru, kao i da sakrijemo ili istaknemo baš ono što želimo kako bismo se osećali najlepše moguće i opušteno uživali u čarima leta.


Tako je pronađen i savršen model kupaćeg kostima, uz koji ćemo postići sve to. I to, verovali ili ne, dvodelnog!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Kako pronaći bikini u kom izgledamo vitkije?


Proteklih godina, slavne lepotice poput Hejli Biber i Kortni Kardašijan pretežno su nosile modele koji stvaraju baš ovakvu iluziju.


Kada je reč o dvodelnim kupaćim kostimima, mnoge devojke ih izbegavaju jer se time otkriva previše kože, odnosno i višak u predelu stomaka i "salce" sa strane. Dizajneri su se dosetili kako bi čak i one nešto nesigurnije žene mogle da uživaju u bikiniju — jednostavno će donji deo biti dubok!

 

Kupaći kostim, Bikini, bikini dubokog donjeg dela
foto: Profimedia

Donji deo kupaćeg kostima visokog struka sve je veći hit proteklih sezona, a čini se da nikad izbor nije bio tako bogat.

 

Dublji donji deo bikinija prividno izdužava figuru, a može da izgleda odlično ako se kombinuje s gornjim delom nekog drugog modela, pa tako možete dodatno "suziti" struk odabravši, recimo, crni donji deo u kombinaciji sa cvetnimili prugastim gornjim delom bikinija.

 

Dakle, dubok donji deo je prvi modni zakon kojim se morate voditi ako želite ponešto da sakrijete od pogleda na plaži, a od pomoći vam mogu biti i ovi trikovi.

 

  • Pažljivo birajte boju

 

Tamne boje obično laskaju figuri, pa ćete "čvršću" siluetu postići ako nosite crni ili teget model. Takođe, kostimi s kolorbloking efektom, s tamnijim linijama ili sa izrezima mogu da istaknu obline i postignu da sveukupni utisak bude sjajan.

 

Kupaći kostim, Bikini, bikini dubokog donjeg dela
foto: Profimedia

 

Tanke horizonalne linije su sjajan način da postignete izgled figure u obliku peščanog sata, a mogu poslužiti i nešto deblje pruge. Naravno, horizontalne je najbolje izbegavati, bile tanje ili šire, a s dijagonalnim linijama treba biti oprezan — rezultat može biti i pozitivan i negativan.


Ukoliko želite da naglasite poprsje, odaberite jednobojni donji deo kupaćeg i dezenirani, naročito prugasti, gonji deo.

 

 

makonda-tracker