astrologija kaže

Maj će biti NAJNESREĆNIJI MESEC, ali ne za njih! 2 znaka Zodijaka čeka vreme VELIKOG USPEHA na svim poljima

0

Proverite da li ste među njima, jer ih čeka neviđeno dobar period u mesecu koji je pred nama 

foto: Shutterstock / Rohappy
foto: Shutterstock / Rohappy

Astrolozi su maj proglasili jednim od najnepovoljnijih meseci u 2024. godini. Sreća neće biti naklonjena svim Znacima. Stručnjaci su nam rekli kome će se sreća osmehnuti češće od drugih.

 

Devica


Za Device, zvezde i planete će pomoći da promene svoje živote na bolje. U maju vas očekuju mnoge poteškoće i problemi zbog Merkura i Marsa, ali će na kraju biti mnogo povoljnih promena, posebno u ljubavnoj sferi.

 

Slobodni predstavnici ovog znaka moći će da upoznaju ljubav svog života ili novog najboljeg prijatelja. Device takođe očekuju mnoga korisna i sudbonosna poznanstva. Svako ko je već u vezi takođe će imati sreće. Ovo će biti povoljan period za pomirenje i rešavanje zajedničkih problema.

 

Vodolija


Tokom aprila i marta Vodolije su uspele da nagomilaju mnogo stvari i briga, koje će se srećno završiti u maju. Zvezde će pomoći ljudima ovog znaka da uspeju u poslu i poslu.

 

Takođe, astrolozi savetuju Vodolijama da u novembru obave skupe kupovine. Govorimo o nečemu hitnom i važnom, ali ne o bacanju novca na zabavu. Šanse da naletite na popuste i savesne prodavce će se povećati. Biće moguće zaključiti i mnoge uspešne poslove, ali ćete morati i više da radite.

 

VODOLIJE I DEVICE RADUJTE SE - PRAVI STE SREĆNICI
VODOLIJE I DEVICE RADUJTE SE - PRAVI STE SREĆNICI foto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Nemojte se uznemiriti ako se ne nađete na listi srećnih horoskopskih znakova. To ne znači da će maj za vas biti ispunjen isključivo problemima i nevoljama.

 

Češće koristite snažne čini za sreću i sreću , održavajte kuću čistom i pokušajte da emitujete više pozitivnih stvari, i tada će svaki mesec u godini biti uspešan za vas.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Slede velike i nagle promene

 

makonda-tracker